ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام یه سری ماژول ها یا تنظیمات تا آدرس اصلی دامنه نمایش داده نمیشه ب به فرض میزنم www.domain.com نمایش و تنظیماتش به درستی بالا نمیاد یا اصلا نمیاد ولی زمانی که میزنم www.domain.com/index.php کامل همه چیز بدرستی اجرا و نمایش داده میشه مشکل از چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام آخرین تغییراتی که دادید چه بوده ؟ از افزونه های مرتبط با سئو استفاده میکنید ؟ فایل htaccess. را بک آپ بگیرید و حذفش کنید و از بسته نصبی جوملا فابل htaccess.txt را آپلود کنید و به htaccess. تغییر نام بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام مشکل حل شد مربوط به index میشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arsalanb_b 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من دقیقا مشکل احسان دارم اگه احسان جان راهنمایی کنند ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در تیر 91 سلام من که گفتم مشکل از چیه نگاه کنید ببنید index.htm یا index.html در روت نباشه... پاک کنید اگر بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در تیر 91 بله در اصل بخواین حساب کنید این از لحاظ سئو هم تاثیر داره... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر