ahmadi81 0 ارسال شده در مهر 89 سلام لطفا راهنمایی فرمایید مطالب جدیدی که در سایت گذاشته می شود به چه صورت میتوان کلمه جدید یا یک نشانه مشخصی را برایش گذاشت تا بازدیدکننده بهتر متوجه شود. باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 برای این کار جوملا خودش پیزی نداره اما میتونید از cck ها مثل alphacontent استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahmadi81 0 ارسال شده در مهر 89 سلام در صورت امکان توضیح بیشتری میدهید در گوگل جستوجو کردم چیز زیادی متوجه نشدم باتشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام من منظورتونو خوب متوجه نشدم ! ولی اگه منظورتون یک چیزی مانند نشون دادن بخش یا دسته مبوطه باشه می تونید از خود جوملا انجامش بدید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در مهر 89 دوست من اگر منظورتون نمایش مجموعه بخش تگ ( برچسب) برای مطلبه همون طوری که امیر گفت می تونی از کامپوننت alphacontent استفاده کنی یا اینکه بازم حرفه ای تر می تونی از k2 که در این زمینه خیلی کامله استفاده کنی مثل سایت جومینا مارکت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر