amin2012 0 ارسال شده در خرداد 91 باسلام و خسته نباشید می خوام یه تایمر واسه سایتم بزارم که بعد از اون سایت رو بالا بیارم و اینکه چطوری فقط خودم بتونم سایتمو ببینم تا اینکه کامل بشه logo سایت رو کجا قرار بدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 روی رون سایتتون یک تایمر نصب کن با آدرس index.html بهدش خودتون برای ورود به سایت میتونید از ادرس index.php استفاده کنی کارت که تموم شد index.html را پاک کن برای شما هم یک صفحه تایمر قراردادم دانلودش کنید و تغییرات را انجام بدید http://www.land-of-web.com/freebies/under-construction-page-csshtml-with-working-timer-free.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin2012 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون آقای تهرانی ممنون میشم یه کم بیشتر واسم توضیح بدین که دقیقا چیکار کنم من تازه واردم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما فایلی که اقای تهرانی گذاشتن رو دریافت کنید برید به مدیریت هاست خودتون و بعد هم فایل منیجر فایل های تایمر رو در صفحه اصلی یا همون روت که همه فایلها و پوشه های جوملا هست قرار بدید فقط فایل اچ تی ام ال که تایمر در اون اجرا میشه باید حتما اسمش index.html باشه تا با وارد کردن ادرس سایت اجرا بشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin2012 0 ارسال شده در خرداد 91 ممنون آقا مرتضی چطوری باید تنظیمات تایمر رو انجام بدم ؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر