wedok 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان می خواستم بدونم چطوری می تونم به وسیله ویرچومارت فایل برای فروش بزارم از قسمت تنظیمات دانلود را فعال کردم اما حالا نمی دونم فایل ها را در کجا قرار دهم تا مشتری بتواند فایل ها را بخرد؟ با تشکر فراوان یک سوال دیگه این که ای دی دانلود را باید از کجا درست کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 ویرچومارت 2 یا ویرچومارت 1 اگر منظورتون 1 هست آموزشش به این نحوه از تب پیکربندی دانلود ها ر ا فعال نمایید سپس یک محصول تعریف نمایید و ذخیره نمایید در صفحه نمایش محصولات یک ستون داره به نام رسانه روی آن کلیک کنید و فایلتون را انجا قرار بدید . نوع فابل ها ( برای فرشو قرار بدید ) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
wedok 0 ارسال شده در خرداد 91 ویرچومارت 2 یا ویرچومارت 1 اگر منظورتون 1 هست آموزشش به این نحوه از تب پیکربندی دانلود ها ر ا فعال نمایید سپس یک محصول تعریف نمایید و ذخیره نمایید در صفحه نمایش محصولات یک ستون داره به نام رسانه روی آن کلیک کنید و فایلتون را انجا قرار بدید . نوع فابل ها ( برای فرشو قرار بدید ) موفق باشید سلام دوست عزیز همین چیزی وجود نداشت من از فروشگاه ساز جومینا که در سایت منتشر کردید استفاده می کنم و چیزی به نام رسانه ها در ویرچومارت ندیدم اگر میشه با تصویر توضیح بدید خیلی ممنون می شم باتشکر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر