nava 1 ارسال شده در مهر 89 وقت همگی بخیر دوستان من قالب تابناک4 رو نصب کردەام ولی چند تا ایراد دارە کە بە هر دری کە زدم نتونستم این مشکلات رو حل کنم ، مشکلات بە شرح زیر است: 1. در صفحە اول قالب نظرات نشون دادە نمیشوند وقتی کسی نضر میدە میرە تو بخش مدیریت ولی حتی بعد از تائید و انتشار از طرف مدیر رو صفحە اول نمی آید. 2.در قالب ادامە مطلب وجود ندارە و برای ادامە مطلب باید روی سرتیتر مطالب کلیک کرد ، در واقع من میخوام کلمە *ادامە مطلب* رو بجای کلیک روی سر تیتر داشتە باشم. از یاری و کمک شما سپاسگذارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام این ها مشکل نیست دوست عزیز قالب اصلا اینطوری طراحی شده ! شما در صفحه اول سایت تابناک دکمه ادامه مطلب میبینی ؟ نظرات هم همین مینطوره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مهر 89 ممنون از جواب شما ادامە مطلب کە زیاد مهم نیست چون بازدید کنندە میتونە با کلیک روی سرتیتر مطالب برە بە ادامە مطلب ولی نظرات تو هیچ جای سایت نشون دادە نمیشوند واسە این راه علی هست؟ در ضمن من در صفحە اول سایت کلمە ادامە مطلب رو نمیبینم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 کلمه ادامه نیست هم در این قالب نیست چون ملاک طراحی سایت تابناک بوده اما برای نظرات : شما از جه کامپوننتی استفاده میکنید ؟ خود ماژول نطرات را بزارید در یک ماژول نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nava 1 ارسال شده در مهر 89 باسلام دوبارە من از کامپوننت Content - !JoomlaComment استفادە می کنم . ولی منظور شما رو خوب نفهمیدم اینکە ماژول نظرات رو بذام تو یک ماژول . چجوری میشە این کارو کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 لطفا مشکل را با عکس مطرح کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Ehssan_it 0 ارسال شده در شهریور 90 یه مشکلی هم برای من پیش اومده که مزتبط با همین موضوع هست وقتی من ادامه مطلب میزارم برای مطالب روی موضوعات کلیک نمیشه تا ادامه مطلب بیاد مثل متن عادی رفتار میشه باهش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در یک تایپیک جدید به همراه دمو بیان کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر