sina_67_85 4 ارسال شده در خرداد 91 سلام من تمام سطح دست رسی هارو واسه پوشه ها اوکی کردم اما باز هم هیچ چیزی رویه سایت نصب نمیشه. میشه منو راهنمایی کنید؟ :001: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام آقای موسوی بخدا در این مورد اینقدر بحث شده و راه کار ارائه شده که دیگه جایی برای پاسخ نیست !!! در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sina_67_85 4 ارسال شده در خرداد 91 با سلام آقای موسوی بخدا در این مورد اینقدر بحث شده و راه کار ارائه شده که دیگه جایی برای پاسخ نیست !!! در صورت امکان اطلاعات کنترل پنل هاست + کنترل پنل ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید همه موارد ذکر شده سایت و سایت های دیگرو تست کردم اما به نتیجه نرسیدم براتون پخ مکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر