marjijak 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان یه نگاهی ب این لینک بندازید: http://almaweb.ir/en/78-our-services/78-host (مدیر شرمنده آخه مجبور بودم لینک بدم..) مشکل اینکه اون کلمه هایVirtuemart template و free joomla! 2.5 templates اونجا چیکار میکنن! من همه ی ماژول هارو غیفعال کردم ولی بازم هست... مشکل اصلی اینکه اون اسکرول پایین صفحه رو می بینید؟! برید سمت چپ صفحه 4تا لینک داره!! اینا دیگه چی ان؟ چجوری باید اینارو غیر فعال کرد؟آیا ب پلاگین ربط داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در خرداد 91 سلام این مشکل هایی که میگید رو من ندیدم! با همه مرورگر ها این مشکلات هست؟ کش مرورگر رو پاک کنید ببیند هنوز مشکل هست؟ :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در خرداد 91 ایناهاش دوست عزیز اینم عکسش .با هر مرورگری چک کردم.کش هم نکرده امروز ویندوز نو روش نصب کردم... s فایل s و عکس زیریش رو بینید(2تا عکسه) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز ببینید این یک مطلب می باشد. به این لینک بروید. برای حذف این موارد به مدیریت مطالب بروید و یک مطلبی که id اش 78 است را ویرایش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در خرداد 91 نه دوست عزیز از اینجا نیست .مطلب رو ک خودم گذاشتم.فقط یک کلمه ی "هاست" نوشتم .مشکل از یجا دیگست.. اون اسکرول پایین رو هم ببرید سمت چپ(سمت چپ سایت) اونجا چندتا کلمه نوشته ک عکسشو گذاشتم.. دستتو میبوسم داداش.مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در خرداد 91 کسی نمیتونه کمکم کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaaaaa 23 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز نه عکست باز میشه و نه دمویی که دادی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز ، این لینکها و تصاویری که قرار دادید یا باز نمیشن یا خطای 404 میدن لطف کنید آدرس صفحه ای که در آن مشکل دارید را قرار بدید . کمی هم توضیح بدید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjijak 0 ارسال شده در تیر 91 ممنونم دوستای عزیز... کلا قالبو عوض کردم یکی دیگه گذاشتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر