alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان من یک کامپوننت برای ایجاد اتوماتیک کلمات کلیدی نصب کردم ولی بعدا حذفش کردم ولی حالا که به مطالبم مراجعه میکنم میبینم کلمات کلیدی که خودم براشون تعریف کرده بودم پاک شده و کلمات کلیدی زیادی که اتفاقا خیلی هم مرتبط نیست و شامل همه کلمات همون مطلب میشه ایجاد شده و فکر کنم باعث افت بازدید شده و در مورد تمام مطالب هم انجام شده است 1-من بک آپ دیتابیس مطالب 0 روز قبل را دارم آیا میتونم اونو جایگزین کنم و کلمات کلیدی برگرده 2- اگه این کارئ بکنم مطالب بعد از اون دیتا بیس که جدیدا ایجاد کردم روی سایت باقی میمونه با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ابتدا افزونه ای که حذف کردید رو بررسی کنید بطور کامل با تمام اضافاتش حذف شده باشه یعنی اگر شامل پلاگین یا ماژولی هم هست اونها رو هم حذف کنید و همینطور در هاست اگر فایل یا پوشه ای ازش باقی مانده اونها رو هم دستی حذف کنید و همینطور جداولش رو در دیتابیس... 1. بله می تونید ، منتهی اگر بک آپ اتون برای قبل از حذف کامپوننت باشه 2. محتواتون تا زمانی برمی گرده که بک آپ در اون تاریخ و ساعت گرفته شده باشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alireza10025 6 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز من دارم کلمات کلیدی را بر همه مطالبم جدا جدا دوباره تعریف میکنم 1- کلمات کلیدی ایجاد شده توسط نرم افزار قبلی را حذف کنم یا اینکه آنها را حفظ کنم و کلمات کلیدی جدید و مورد قبول خودم را به آنها اضافه کنم (تذکر : کلمات کلیدی ایجاد شده توسط نرم افزار قبلی حدود 50 کلمه از میان کلمات مطلب مورد نظر انتخاب شده است که شامل کلماتی مانند « است،بود، گفت و ... » هم میشود) 2- پس از کامل کردن کلمات کلیدی همه مطالب ، لازم است سایت دوباره به موتورهای جستجو معرفی شود یا نقشه سایت این کا را انجام میدهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر