ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام من میخوام فایل زبان رو آپلود کنم اما زمانی که به فایل زبان موجود در دایکتوری کامپوننت میرسه این ارورو میده Request denied. Verify that the file or folder exists and that you have the necessary permissions on the server to perform the requested operation زمانی هم که سطح دسترسی فولدر phoca gallery میخوام 777 بزارم باز هم همین ارورو میده و سطح دسترسی تغییر نمیکنه چطور میتونم مشکل رو حل کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام با ادمین سرورتون تماس بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون جناب فرحزادیان خودم به سرور دسترسی دارم چطور میتونم حل کنم این مشکلو؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یعنی به روت دسترسی دارید؟ با کاربر روت اقدام به تغییر سطح دسترسی می کنید ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام مشکل حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.s_22 32 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان لطف کنن در صورتی که مشکلشون به شیوه ای غیر از پاسخ های انجمن حل شد بفرمایند تا دوستان دیگه هم استفاده کنن شاید یکی هم این مشکل رو داشته باشه تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان لطف کنن در صورتی که مشکلشون به شیوه ای غیر از پاسخ های انجمن حل شد بفرمایند تا دوستان دیگه هم استفاده کنن شاید یکی هم این مشکل رو داشته باشه تشکر سلام باید از حالت آپاچی خارجش کنید در کنترل پنل هاست روی فولدر های مورید نظر از گزینه Recursively استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر