ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام یک افزونه نیاز دارم که بشه در محتوا چندین عکس رو به صورت زیبا نمایش بده و بشه لینک کردش به گالری عکس یا هر جای دیگه فارسی باشه لطفا ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر در محتوی منظورتون در پست است؟ اگه بلی از یک ماژول نمایش تصاویر و پلاگین ( نمایش ماژول در مطلب ) استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر در محتوی منظورتون در پست است؟ اگه بلی از یک ماژول نمایش تصاویر و پلاگین ( نمایش ماژول در مطلب ) استفاده کنید سلام بله اسمش چیه ؟ فارسیه؟ کار کردن باهاش سخته؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 ماژول های فارسی زیاده. تو همین انجمن و سایت جومینا کلی موجوده. تو نت که دیگه قابل شمردن نیست من هم سلیقه شما رو نمی دونم. ماژول ها اکثرا زیاد نیاز به فارسی سازی ندارن. اگه هم کلمه سختی بود از گوگل ترنسلیت استفاده کنید. پلاگین درج ماژول در مطلب امیدوارم مشکلتون بر طرف بشه حق نگهدارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 ماژول های فارسی زیاده. تو همین انجمن و سایت جومینا کلی موجوده. تو نت که دیگه قابل شمردن نیست من هم سلیقه شما رو نمی دونم. ماژول ها اکثرا زیاد نیاز به فارسی سازی ندارن. اگه هم کلمه سختی بود از گوگل ترنسلیت استفاده کنید. پلاگین درج ماژول در مطلب امیدوارم مشکلتون بر طرف بشه حق نگهدارتون سلام ممنون ببنید من نمیخوام ماژول تو محتوا نمایش بدم میخوام تو پستی که میدم تو مطلالبش مثلا 10 یا 20 تا عکس قرار بدم که به شکلی زیبا نمایش داده بشه نمایش عکس یا گاری در یک مطلب مد نظرم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام البته راهی هم که آقا محمدحسین بهش اشاره کرد درسته ولی اگه شما میخواهید مستقیما داخل مطلب اینکار رو انجام بدید باید از پلاگین استفاده کنید تاپیک زیر را ببینید به کارتون میاد یا نه http://forum.joomina.ir/thread-13479.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
karbar1 2 ارسال شده در خرداد 91 با سلام همانطور که دوستان فرمودند بهترین گزینه استفاده از پلاگین است و به نظر من اگر از پلاگین SIGE استفاده کنید سریعتر به نتیجه می رسید، چون کار کردن با آن آسان و دارای افکت های جالبی است. شاد باشید و شادی بخش دیگران نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 با سلام همانطور که دوستان فرمودند بهترین گزینه استفاده از پلاگین است و به نظر من اگر از پلاگین SIGE استفاده کنید سریعتر به نتیجه می رسید، چون کار کردن با آن آسان و دارای افکت های جالبی است. شاد باشید و شادی بخش دیگران سلام ممنون از کجا میتوتن بگیرم؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/galleries/content-photo-gallery/13762 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 با سلام http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/galleries/content-photo-gallery/13762 موفق باشید ممنون نحوه کارش چطوریه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام از گالری فوکا گالری استفاده کنید و از پلاگینی که در سایت سازنده اون هم موجود هست استفاده کنید میتونید توسط این پلاگین تصاویر مجموعه ای از گالری را در مطالب نمایش دهید یا اینکه یک تصویر خاص را نمایش دهید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر