ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام یک گالری عکس ساده و فارسی که بشه مجموعه و زیر مجموعه ایجاد کرد و فارسی هم باشه معرفی کنید با این امکان که بشه آپلود همزمان عکسها رو داشته باشه برای مامبو داتسو گالری فارسی بود که خیلی عالی بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در خرداد 91 سلام از فوکا گالری که در جومینا هم معرفی شده استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ehsan1 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام کامل فارسی نیست نصب کردم مشکل داشت یکم هم کار کردن باهاش سخته سلام از فوکا گالری که در جومینا هم معرفی شده استفاده کنید. سلام کامل فارسی نیست نصب کردم مشکل داشت یکم هم کار کردن باهاش سخته سلام از فوکا گالری که در جومینا هم معرفی شده استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر دوست من مطمئن هستید؟ به تاپیک زیر برید...( آقا پارسا زحمت کشیدند ... :x (6): http://forum.joomina.ir/thread-3676.html امیدوارم مشکلتون حل بشه حق نگهدارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر