mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 سلام یه سوال.در جوملا پسوند html برای سئو و موتورهای جستجو بهتره یا aspx ؟ در کل کدام پسوند رو بذاریم بهتره؟ با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrgh 17 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از شما. ولی سوال من یه چیز دیگه بود! با احترام:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام تو جوملا همون html بهتره یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضا شهبازی 2 ارسال شده در خرداد 91 فکر می کنم aspx در سایت های جوملا معنا نداشته باشه چون جوملا بر اساس PHP طراحی شده . به هر حال فکر میکنم بهتره که از html استفاده کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوستان در کل پسوند هست و زیاد هم فرقی برای مرورگر ها نداره. حالا php باشه ، asp ، html یا هر چیز دیگر. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر