امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام خدمت دوستان من یک مشکلی که برخوردم اینه که کسی وارد کامپونت تماش با ما می شه فرم مربوطه ظاهر می شه کاربر اطلاعات تماس را از قبیل نام ایمیل و پیغام خود را وارد کنید را وارد می کند و در اخر به جای اینکه پیغامی برای کاربر ظاهر شود که از تماس شما متشکریم و پیام برای من ارسال شود این پیغام قطا ظاهر می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یک به یک انجام و مشکل رو بررسی کنید : 1. در هاست فایل htaccess رو حذف کنید و بعد فایل htaccess.txt رو تغییر نام دهید به .htaccess 2. منوی تماس با ما را حذف و مجدد ایجاد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 من همه این کار ها را کردم جناب فرحزادیان ولی باز نشد وقتی فرم را پر می کنیم می خواهیم ارسال کنیم همون ارور را می ده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ارور 500 دو حالت بیشتر نداره اول اینکه ممکنه ادمین سرورتون مشغول تغییراتی در سرور باشه . در این صورت کمی صبر کنید مشکل حل میشه دوم اینکه ایراد از فایل htaccess. میباشد برای مورد دوم اگر فایل htaccess.txt را به htaccess. تغییر نام داده اید میبایست در قسمت تنظیمات کلی گزینه های مربوط به سئو را نیز فعال کرده باشید در ضمن برای این مورد سرورتون باید mod_rewrite را ساپورت کند موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 به بینید من وقتی وارد تنظیمات اصلی جوملا می شوم و گزینه های آدرس های بهینه برای موتورهای جستجو استفاده از APACHE mod_rewrite افزودن پسوند به آدرسها خیر می کنم مشکلی نداره و با کامپونت تماس با ما ایمیل ها ارسال می شه ولی وقتی سه گزینه فوق را فعال می کنم باز همون ارور 500 را می ده البته من قبلا فایل htaccess.txt به htaccess. تغییر نام دادم بعد از انتقال هاست این مشکل برام به وجود امده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در فایل htaccess. خط زیر را پیدا کنید Options +FollowSymLinks یه علامت شارپ در ابتداش قرار بدید # Options +FollowSymLinks گزینه های سئو را هم فعال کنید و تست کنید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 تغییرات تو فایل htaccess. دادم طبق دستور شما ولی باز فایده نداشت وقتی سه تا گزینه فعال هست ارور 500 را می ده وقتی غیر فعالش می کنم درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام با ادمین سرورتون صحبت کنید اگر به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 جناب فرحزادیان با هاستم صحبت کردم همون تنظیماتی که شما گفتین گفت من حتی امدم پکیج جوملا را روی جوملای که در حال حاظر هست ریختم و فای ل.httasee پاک کردم و از httacess جوملای جدید را تغییر نام داد ولی باز همون ارور می ده در مورد mod_rewrite بله با هاستینگ حرف زدم گفتند ساژورت می کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام !!! با افزونه های تماس با ما ی دیگر هم مشکل دارید!؟ در صورت امکان اطلاعات هاست + ادمین سایت + لینک این تاپیک رو برام پیام خصوصی کنید بررسی کنم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 اطلاعات در پیام خصوصی ارسال شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 من کامپونت AceSEF را غیر فعال کردم مشکلم بر طرف شد به نظر دوستان بهتر نیست این کامپونت را حذف کنم و بعد نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام همانطور که در پیام خصوصی هم خدمتتون عرض کردم بطور کامل با جزئیاتش حذف کنید و مجدد نصب اش کنید... قبلش یک بک آپ هم بگیرید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیر12 2 ارسال شده در خرداد 91 جناب فرحزادیان من وقتی کامپونت AceSEF حذف کردم البته نمی دانم وقتی این کامپونت را حذف می کنی کلش پاک میشه منظورم مازول یا پلاگینی هست مربوط به این AceSEF هست یا باید دستی هم بری مازول یا پلاگینی را غیر فعال کنی در هر صورت من فقط به مدیریت نصب حذف افزونه رفتم و این کامپونت حذف کردم مشکلم برطرف شد ولی باز نصبش کردم و همون ارور قبلی را می داد به نظر دوستان این کامپونت چگونه می شه از نو نصبش کرد ایا همراه این کامپونت مازولی را نباید حذف کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام منظورم از جزئیات همین بود شما کامپوننت رو که از مدیریت حذف میکنید بعدش از طریق همون مدیریت اگر افزونه ماژول و پلاگینی هم داره حذف کنید بعد از حذف افزونه با جزئیاتش از طریق مدیریت به هاست هم برید و اگر پوشه یا فایلی از افزونه باقی مانده بود اونها رو هم دستی حذف کنید به دیتابیس هم مراجعه کنید و اگر جداول افزونه باقی بود اونها رو هم بصورت دستی حذف کنید بعد از انجام کارهای بالا اقدام به نصب مجدد افزونه کنید فایل htaccess فعلی رو هم حذف و فایل htaccess.txt رو از بسته اصلی جوملا به هاست منتقل و تغییر نامش دهید به .htaccess بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر