mehdi2153 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام.من تو این ماِزول تو قسمتی که باید مسیر عکسبدیم میدم اما باز نمایش نمیده علت چیه؟چطور باید مسیر عکس بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مسیر عکس رو به چه صورت وارد می کنید!؟ امکان داره نیاز به این هم داشته باشید که پوشه مربوطه به تصاویرش در هاست باید قابل نوشتن باشه یعنی سطح دسترسی 777 تست کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در خرداد 91 در لوکال وارد میکنم و هاست نیست مهندس اول مسیر لوکال دادم بعد یه عکس تو اینترنت به ادرس http://ad.server.adweb.ir/www/images/23f1bd51f94a5d92849649f664499fbd.gifدادم بازنشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 شما مسیر عکس در سیستم لوکال اتون رو در مدیریت افزونه وارد کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi2153 0 ارسال شده در خرداد 91 وقتی این مسیر میدم بهش C:\wamp\www\images\yj_piecemaker\1.jpg C:\wamp\www\images\yj_piecemaker\2.jpg C:\wamp\www\images\yj_piecemaker\3jpeg تو سایت این ارور میده Notice: Undefined offset: 1 in C:\wamp\www\modules\mod_xmlswf_joomslider\mod_xmlswf_joomslider.php on line 143 Notice: Undefined offset: 2 in C:\wamp\www\modules\mod_xmlswf_joomslider\mod_xmlswf_joomslider.php on نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 لینک افزونتون رو بزارید بررسی کنیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام با توجه به پست شماره 5 فکر کنم آدرس تصویر را اشتباه وارد میکنید برای آدرس دهی باید از علامت اسلش برای جداسازی استفاده کنید . ضمن آنکه آدرس را از پوشه ای که در روت جوملا قرار دارد شروع کنید . مثلا تو لوکال آدرس را به شکل زیر وارد کنید images/myfolder/myfile.jpg یه نکته دیگه اینکه پوشه خود افزونه را چک کنید . ممکن است یک پوشه تصاویر داشته باشه که فقط تصاویر را از آنجا فراخوانی کنه اگه باز هم نتیجه نگرفتید همانطور که جناب فرحزادیان فرمودند لینک دانلود افزونه رو قرار بدید تا بررسی بشه . البته ورژن رایگان ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر