tts2019 0 ارسال شده در خرداد 91 من از نسخه 1.5 جوملا استفاده ميكنم كامپوننت نظرات رو كه جديدن در سايتم گذاشتم نوشته ها و فيلدهاش از سمت چپ نمايش داده ميشن :sو بد شكلش كرده مشكل از چيه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 من از نسخه 1.5 جوملا استفاده ميكنم كامپوننت نظرات رو كه جديدن در سايتم گذاشتم نوشته ها و فيلدهاش از سمت چپ نمايش داده ميشن :sو بد شكلش كرده مشكل از چيه؟ با سلام و وقت بخیر اسم کامپوننت نظزات چیه؟ حتما راست چین نشده.:dodgy: اگه از جی کامنت استفاده می کنید حتما از همین سایت دانلود کنید. خیلی مطمئن تره. اگه از کامپوننت جی کامنت استفاده نمی کنید پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید. امکانات فوق العاده ای داره. حق نگهدارتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tts2019 0 ارسال شده در خرداد 91 من از نسخه 1.5 جوملا استفاده ميكنم كامپوننت نظرات رو كه جديدن در سايتم گذاشتم نوشته ها و فيلدهاش از سمت چپ نمايش داده ميشن :sو بد شكلش كرده مشكل از چيه؟ با سلام و وقت بخیر اسم کامپوننت نظزات چیه؟ حتما راست چین نشده.:dodgy: اگه از جی کامنت استفاده می کنید حتما از همین سایت دانلود کنید. خیلی مطمئن تره. اگه از کامپوننت جی کامنت استفاده نمی کنید پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید. امکانات فوق العاده ای داره. حق نگهدارتون با سلام خيلي ممنون از توجه به موقعي كه به جواب سوالات داريد من از اين كامپوننت استفاده مي كنم كه دو فايل داره navidiranian_jxcomments_1.3.1_r20110404_farsi چه طور راست چينش كنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tts2019 0 ارسال شده در خرداد 91 من از نسخه 1.5 جوملا استفاده ميكنم كامپوننت نظرات رو كه جديدن در سايتم گذاشتم نوشته ها و فيلدهاش از سمت چپ نمايش داده ميشن :sو بد شكلش كرده مشكل از چيه؟ با سلام و وقت بخیر اسم کامپوننت نظزات چیه؟ حتما راست چین نشده.:dodgy: اگه از جی کامنت استفاده می کنید حتما از همین سایت دانلود کنید. خیلی مطمئن تره. اگه از کامپوننت جی کامنت استفاده نمی کنید پیشنهاد میکنم یکبار امتحان کنید. امکانات فوق العاده ای داره. حق نگهدارتون با سلام خيلي ممنون از توجه به موقعي كه به جواب سوالات داريد من از اين كامپوننت استفاده مي كنم كه دو فايل داره navidiranian_jxcomments_1.3.1_r20110404_farsi چه طور راست چينش كنم؟ ببخشيد من كامپوننت ارسال نظرات جي كامنت رو نتونستم از تو سايت پيدا كنم براي دانلود اگه ميشه برام آدرس شو بزاريد تا دانلود كنم...:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-nice/356-jcomment.html http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-nice/506-joominajcommentfajoomina.html موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر