alfred20 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خدمت دوستان من با این ماژول به مشکل برخوردم. وقتی این ماژول رو با ماژول اسکرول عمودی متن جومینا استفاده میکنم صفحه پاپ آپ نمیاد ولی وقتی تنهایی استفاده میکنم درست کار میکنه. لطفا راهنامایی کنید مشکا از کجاست و چطوری می تونم از هر دو ماژول همزمان استفاده کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 خب تداخل دارند. برای رفعش از پلاگین زیر استفاده کنید: پلاگین بسیار کاربردی jQuery++ Integrator نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alfred20 0 ارسال شده در خرداد 91 با تشکر از پاسخ شما ولی نمیشه دانلود کرد . در ضمن دوستان دیگه هم همین مشکل رو داشتن که با این پلاگین حل نشده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید در باب تداخل افزونه ها یا jquery بارها در انجمن بحث شده و راه کار ارائه شده لطفا ابتدا جستجو کنید و اگر به نتیجه نرسیدید در همین تاپیک پیگیر باشید در خدمتتون هستیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر