ahangha88 0 ارسال شده در مهر 89 سلام امیدوارم در این انجمن بالاخره به سوال من پاسخ داده بشه من کامپوننت خبرخوانی که جدیدا همین سایت جومینا قرار داده رو روی سایتم نصب کردم اما اصلا نمیدونم چطور باید مطالب رو به صفحه اصلی بیاره یعنی در حالت منتشر شده قرارش میدم مثلا تعداد خبرهای بررسی شده رو 10 میزنه اما چیزی در صفحه اصلی نمایش نمیده! باید چیکار کرد؟ من زیاد از جوملا سر در نمیارم لطفا سریعتر پاسخ بدید ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 این کامپوننت خیلی آسان و ساده است دوست عزیز کافی است در قسمت کامپوننت > خبرخوان حرفه > جدید برید و در قسمت وب آدرس سایت مورد نظر رو بزنید و بعد دگمه جستجو رو فشار دهید تا بصورت خودکار آر آر اس سایت مورد نظر جستجو شود بقیه قسمت ها که دیگه مشکلی نداره بعد به قسمت مینو>جدید>خبرخوان حرفه ای >آ آر اس فید لیست رو انتخاب کنید بعد در عنوان مینو هم عنوان لینک یا هر چه میخواهید بدهید و دگمه و از قسمت پارامتر اصلی نیز مجموعه مورد نظر رو انتخاب کنید و بدهم مینو رو انتشار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahangha88 0 ارسال شده در مهر 89 بلدم نصب کنم ولی 1- اونطور که داخل سایت تشریح کرده بود این کامپیوننت اخبار رو به همراه مطالبش به سایت من میاره که اصلا اینطور نیست و فقط لینک مطلب رو میاره و با کلیک روی لینک کاربر به سایت اصلی خبر منتقل میشه 2- مطالب داخل صفحه اصلی نمایش داده نمیشه و داخل منو لینکی برای این کامپیوننت میشه گذاشت سیستم مدیریت محتوای دروپال هم همین کامپیوننت رو داره اما داخل صفحه اصلی نمایش میده درضمن من میخوام حداقل اگر لینک به صفحه اصلی خبر میده خبر رو داخل iframe نمایش بده تا هدر سایت من بالا خبر باشه مثل پارسیک یا قطره افزونه ای در جوملا هست که رایگان باشه و این کار رو بکنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadali14 4 ارسال شده در مهر 89 البته دوست عزیز این کامپوننت هم تا حدودی این کار رو انجام میده بهتر یک نگاه به پارمتر های دیگر در قسمت منو بیندازی مثل نشان دادن عکس و مطلب اینترو و ... البته تمام مطلب این کامپوننت فکر نکنم نشون بده فقط مطمئنم که تا ادامه مطلب نشون میده برای این کار من توی ذهنم چیزی نیست ولی امیدوارم دوستان بتونن کمکت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahangha88 0 ارسال شده در مهر 89 بله بعضی از آر اس اس ها رو نشون میده اما این امکان رو تغریبا تمام سیستم ها حتی دروپال هم داره من یک کامپوننتی برای یک سیستم فرق نمیکنه چی باشه! فقط میخوام کامپیوننت مثل روبوت عمل کنه و تمام مطلب رو بیاره داخل سایت من اگر پیشنهادی داشتید همینجا بگید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 سلام این افزونه هم این کار را برای شما انجام میدهد : http://extensions.joomla.org/extensions/news-production/automatic-articles/13573 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahangha88 0 ارسال شده در مهر 89 جناب تهرانی این کامپوننت هم همون کار کامپوننت فارسی رو میکنه کاری که من میخوام رو انجام نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 89 در توضیحاتش نوشته که مطالب را در سایت وارد میکنه بزار خودم تست کنم خبرش را میدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ahangha88 0 ارسال شده در مهر 89 بله همین رو میگه دقیقا مثل توضیحاتی که جومینا درباره کامپوننتی که گفتم نوشته! اما این کار رو انجام نمیده و فقط لینک رو میاره و بعضی از آر اس اس ها دو خط از مطلب رو هم میاره همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر