momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من توی قالب قسمت مسیر سایت گزینه Scroll to Top را دارم و میخوام اونو فارسی کنم هر جا گشتم پیداش نکرم میشه کمک کنین تا فارسیش کنم یعنی آدرسش کجای جوملا یا قالبه؟ آدرس سایت هم اینه www.imamnaqi.info نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 اگه امکانش هست قالب رو برای دانلود بزارید تا فایل ها رو بررسی کنم:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 اگه امکانش هست قالب رو برای دانلود بزارید تا فایل ها رو بررسی کنم:dodgy: قالب ماله جوم شاپره اینم لینکش http://helix.joomshaper.com/downloads نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز بهترین کار این هست که این متن رو داخل تمام فایلهای متنیتون سرچ کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 فایل های متنی توی قالب یا توی کل جوملا؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام قالب زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 آقا تمام فایل های متنی قالبو گشتم همچین اسمی توشون نبود کسی نمیدونه این متنه کجای جوملاست الوووووووووو؟:(:(:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 اگر پلاگین داره توی پلاگین هم جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 توی پلاگینشم تمام فایل های متنی رو سرچ کردم نبود آقا !!!!!!!!!!!!!!!!!! چکار کنم ؟ کسی میدونه؟ :exclamation::exclamation::exclamation::exclamation::exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 کافیه ماژول Breadcrumbs را غیرفعال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 من که نمیخوام از کار بندازمش ، میخوام توی سایت باشه ولی فارسی باشه!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 به مسیر language/en-GB بروید و در فایل en-GB.tpl_shaper_helix.ini خط زیر را تغییر بدهید: GOTO_TOP="Scroll to Top" موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 آفرین فوق العاده بود نمیدونم چطوری تشکر کنم خیلی خیلی متشکرم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر