40sec 28 ارسال شده در خرداد 91 با سلام می خواستم بدونم بهترین راه برای ادغام چند ماژول چیه؟ من یک ماژول "تاریخ شمسی" دارم، یک ماژول "آب و هوا" و یک ماژول برای "افراد آنلاین" در سایت؛ که نصب هستند. اما دوست دارم کنار هم قرار بگیرند. کد ماژول آب و هوا رو به نحوی تغییر دادم که دما و وضعیت هوا رو با حروف نشون میده می خوام بر فرض یک ماژول کلی به نام "اکنون" داشته باشم که شمای کلی اش این طوری بشه: چهارشنبه، 17 خرداد 1391، دمای فعلی 28 درجه، افراد انلاین 2 نفر با سپاس از همگی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز 2 راه داری که بستگی به سطح اطلاعاتت از طراحی و CSS داره: 1- اگر اطلاعاتت خوبه می تونی موقعیتت رو به 3 قسمت تقسیم کنی و هر ماژول رو در یک قسمت قرار بدی 2 اگر سطح اطلاعاتت خوب نیست از افزونه ماژول در متن استفاده کن در داخل ماژول HTML سفارشی هر 3 ماژول را فراخوانی کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در خرداد 91 با تشکر و چطور ماژول رو در ماژولHtml فراخوانی کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز شما افزونه رو دانلود کنید و بعد در مورد سوالات پیش امده سرچ کنید . / قبلا بحث شده . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر