alisajadi 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام ببخشید من اصلا با این کامپوننت آشنایی ندارم. می خواستم بپرسم که اگر می خواهم یک هاست بفروشم باید قبلش هزینه ای پرداخت کنم. مثلا تو افزونه پنل ارسال پیامک اول باید اعتبار از سایت پیامک ایرانیان بگیریم بعد با قیمت بیشتر پنل ها را بفروشیم. کامپوننت فروش هاستینگ هم همینطوریه؟ممنون میشم جوابمو بدین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما اول باید یه سرور تهیه کنی که قابل Share باشه... یا اینکه از سایت هایی که مرتبط با این کار هستند اکانت Reseller تهیه کنی بعد بفروشی اون کامپوننت هم فقط جهت ثبت درخواست برای فروش هاست هست... البته پرداخت آنلاین برای کارت های عضو شتاب نداره ولی بهتون پیشنهاد می کنم برای این کار در کنار جوملا از CMS فروش هاست WHMCS استفاده کنین چون هم براش پرداخت شتاب نوشته شده و هم خودش کار ثبت Package رو انجام میده درضمن براتون حسابداری هم میکنه.... اگر باز هم سؤالی هست من در خدمت هستم.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در خرداد 91 از کجا می تونم پیداش کنم؟زبانش فارسیه من خیلی وارد نیستم!ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید نسخه نال شده اش هست همراه با فارسی ساز (توصیه نمی شه) نسخه لایسنس دارش هم هست همراه با فارسی ساز (توصیه می شه) در کل از whmcs هر چه بگم کم گفتم... در گوگل سرچ کنید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alisajadi 0 ارسال شده در خرداد 91 همون نال شدش رو دانلود میکنم واسه چی پیشنهاد نمیشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 تصمیم با شماست چون نال شده موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر