omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 91 با سلام آیا با این کامپوننت امکان ساخت چندین منوی مختلف در صفحات جداگانه وجود دارد یا تنها می توان یک منو ایجاد کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 امکان ایجاد چندین منو در این کامپونت وجود داره شما منو تون رو میسازید با دو اسم متفاوت و اونها رو هر جایی که دوست داشتید می تونید استفاده کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 درود بر شما تنها 2 منو میشه با نشخه رایگان ایجاد نمود مهنو سومی کار نحواهد کرد نسخه pro این افزونه محدودیتی نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
omid_red_19 3 ارسال شده در خرداد 91 نسخه pro رو از کجا میشه خریداری کرد؟کسی هست که معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bizofo 0 ارسال شده در شهریور 91 سلام من وقتی دومین منو رو ایجاد میکنم اولین منو نمایش داده نمیشه من فقط 1 منو میتونم درست کنم.کسی میدونه مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 91 سلام به جومینا خوش اومدید لطفا سوال جدید در تاپیک جدید ( جزو قوانین انجمن است ) در تاپیک جدید هم کامل مشکلتون رو بگید. بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر