sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 این ماژول به شما امکان میدهد که مطالب خود را به صورت آکاردئونی و بسیار زیبا به نمایش بگذارید . دارای 4 سبک نمایش . با قابلیت نمایش تصاویر هر مطلب، قرار دادن دکمه ادامه مطلب برای مطالب ، تعیین تعداد مقالات جهت نمایش ، امکان ایجاد محدودیت کاراکرتهای عنوان و توضیحات مطالب و ... سازگار با جوملا 1.5 ، 1.6 ، 1.7 و 2.5 دانلود برای جوملا 1.5 دانلود برای جوملا 2.5 2 واکنش ها : khazartech و infojob نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ممنون از زحمات شما این افزونه توسط خودتون فارسی شده ؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 نه این رو من تو نت پیدا کردم و حیفم امد این افزونه رو تو انجمن جومینا معرف نکنم پفتم شاید دوستان لازم داشته باشند و وظیف خودم دونستم این کار رو انجام بدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ممنون از زحماتتون ممنون می شم در چنین مواقعی منبع و یا نام مترجم افزونه را هم ذکر کنید ! (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 چشم اگر در اون سایت اسم مترجم رو نوشته باشه حتما این کار رو میکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در تیر 91 این ماژول به شما امکان میدهد که مطالب خود را به صورت آکاردئونی و بسیار زیبا به نمایش بگذارید . دارای 4 سبک نمایش . با قابلیت نمایش تصاویر هر مطلب، قرار دادن دکمه ادامه مطلب برای مطالب ، تعیین تعداد مقالات جهت نمایش ، امکان ایجاد محدودیت کاراکرتهای عنوان و توضیحات مطالب و ... سازگار با جوملا 1.5 ، 1.6 ، 1.7 و 2.5 دانلود برای جوملا 1.5 دانلود برای جوملا 2.5 من ایتو نصب کردم اما اینجوری نشون نمیده کل مطالبو نشون میده که سایتمو میریزه به هم چه تنظیماتی باید انجام بدم که دقیقن مثل این شه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در تیر 91 این ماژول به شما امکان میدهد که مطالب خود را به صورت آکاردئونی و بسیار زیبا به نمایش بگذارید . دارای 4 سبک نمایش . با قابلیت نمایش تصاویر هر مطلب، قرار دادن دکمه ادامه مطلب برای مطالب ، تعیین تعداد مقالات جهت نمایش ، امکان ایجاد محدودیت کاراکرتهای عنوان و توضیحات مطالب و ... سازگار با جوملا 1.5 ، 1.6 ، 1.7 و 2.5 دانلود برای جوملا 1.5 دانلود برای جوملا 2.5 من ایتو نصب کردم اما اینجوری نشون نمیده کل مطالبو نشون میده که سایتمو میریزه به هم چه تنظیماتی باید انجام بدم که دقیقن مثل این شه؟ ممنون تنضیمات خاصی نداره شما تو قسمت مجموعه مجموعه مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید مفدار تعداد هم مفدار ستون هاست و... کلا چیز خاصی نداره فکر کنم شما این رو تو موقعیت left و right قرار میدید و چون این قسمت ها کوچک هستند به هم میریزه موفق باشید یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در شهریور 91 با سلام در انتهای پرامتر های ماژول گزینه ادامه مطلب را روی بله قرار دهید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر