leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 با عرض سلام افزونه کلمات کلیدی جومینا رو پس از نصب هر کاری انجام میدم کلمات کلیدی رو زیر عنوان مطالب نمایش نمیده! یعنی جایی برای تنظیم قرار گیریش پیدا نکردم این لینک صفحه دانلود این افزونه در جومینا هستش: http://www.joomina.ir/joomla-extension/content-setup/content-setup/133-joomla-tag-rtl.html ببینید همراه نصب افزونه 4 پلاگین نصب میشه که داخل تنظیمات 4 پلاگین نوشته شده پارامتری برای این پلاگین وجود ندارد! 4 ماژول هم هستش که وقتی فعال میکنم کلمات رو تنها در موقعیتی که تعریف میکنم نمایش میده! داخل ادیتور ارسال مطالب هم دکمه tag اومده وقتی کلیک میکنم و کلمات کلیدی رو وارد میکنم همون کلمات رو داخل جعبه ای که میگم موقعیتش رو در اون 4 ماژولش معین کردم نمایش میده... پس چگونه باید کلمات کلیدی رو زیر عنوان هر پست یا کنار دکمه ادامه مطالب و یا زیر هر مطلب نمایش بدم؟ ببینید دقیقا مثل تصویری که داخل دمو خود افزونه قرار دادن میخوام بشه: خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام در قسمت کامپوننت مربوط به این افزونه روی دکمه تنظیمات کلیک کن حالا میتونی گزینه Tag Position رو به دلخواه خودت تنظیمش کنی که یا در بالا (بعد از عنوان) یا در پایین ( قبل از ادامه مطلب یا در انتهای مطلب) یا در هر دو نمایش بده بعد در هنگام ایجاد مطلب با استفاده از دکمه add tag کلمات کلیدی موردنظرت رو وارد کن موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paysokhan 0 ارسال شده در خرداد 91 از دکمه add tage استفاده کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
leksoz 95 ارسال شده در خرداد 91 بله بنده بنده تنها جایی که نرفتم داخل کامپوننت بود که داخلش گزینه تنظیمات کار نمیکنه! البته یه موردی مشکوک دیدم اینه که داخل کامپوننت ها یه عکسه T اماده کنارش چیزی نوشته نشده! یعنی داخل کاموننتها کلمات کلیدی اسم نداره! حذف و نصب دوباره مشکل حل شد! خیلی ممنون:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر