shimpet 21 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان امروز یک قالب بسیار زیبا در یکی از سایتها دیدم که قابلیت راست چین شدن داره امیدوارم لذت ببرید دمو دانلود از آپلود سنتر جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام البته من این قالب رو قبلا" در انجمن توسعه افزونه های فارسی معرفی کرده بودم تا بطور کامل فارسی بشه لطفا" قبل از ایجاد تاپیک جستجو کنید بازم ممنون از لطفت http://forum.joomina.ir/thread-13386.html موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rouzbeh77 1 ارسال شده در تیر 91 سلام ببخشید در این قالب قسمت sidecol-a و sidecol-b هر دو را در قسمت چپ قالب نشان میده میشه بگید چکار باید کرد که به راست بیاد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در تیر 91 سلام ببخشید در این قالب قسمت sidecol-a و sidecol-b هر دو را در قسمت چپ قالب نشان میده میشه بگید چکار باید کرد که به راست بیاد. سلام در قسمت افزونه ها > مدیریت قالب ها > قالب مورد نظر > ویرایش میتونی تعیین کنی شکل ستون ها به چه شکلی باشه :002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahriar72 0 ارسال شده در بهمن 91 اقا من این قالب رو نصب کردم.ولی سرعت لودش خیلی کمه.چرا؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
r66_27 0 ارسال شده در اسفند 91 اقا من این قالب رو نصب کردم.ولی سرعت لودش خیلی کمه.چرا؟؟؟ داغون ترین قالب جوملا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر