somebody 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام چطوری می تونم یه دکمه ای را به صورت ساید بار کنار صفحه سایتم نشون بدم ؟ ماژول یاید نصب کنم یا کد هست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید می تونید یک ماژول دستی ایجاد کنید و دکمه مورد نظر رو در اون قرار داده و در موقعیت مورد نظرتون در قالب منتشر کنید... اگر این راه کار نیازتون رو مرتفع نکرد با عنوان کردن توضیحات بیشتر در همین تاپیک پیگیر باشید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام ماژول به صورت دستی هم خوبه ولی از چه کدی استفاده کنم که محتویات ماژول دستی من به صورت سایدبار متصل بشه ؟ ماژول خاصی هست که این کارو کنه ؟ در ضمن قالب من موقعبت گوشه و ساید بار نداره ، میشه به قالب این موقعیت ها را اضافه کرد ؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 این نمونه افزونه ها هست: mmTopPanel Free All Side Module Slider نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام ممنون از این 2 تا ماژول ولی این ها اسلایدر نیستند اسلایدری که با صفحه پایین بیاد بشه یه دکمه گذاشت من فکر می کنم با کد اچ تی ام ال بشه اگه کسی وارد به این زبان هست ممنون میشم یه کمکی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 کجای درخواستتون گفتید بصورت اسلایدر باشه!!!! قبلاً معرفی شده: سايدبار زيباي RD Sidebar jQ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
somebody 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام این کار نمی کنه روی چند تا جوملا نصب کردم متاسفانه کار نمی کنه . من فکر می کنم نیازی به ماژول نیست اگه کسی کدی بلد باشه کفایت می کنه با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر