مجید1400 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من چه طوری می توانم فقط و فقط از مطالب سایتم بکاپ بگیریم در ضمن نه به سی پنل دسترسی دارم و نه می تونم افزونه ای را نصب کنم ولی از طریق اف تی پی می توانم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اینطوری که خیلی بده !!! به هر حال با توجه به توضیحاتتون اگر می تونید به دیتابیس وصل بشید تنها راه اینه که از جداول دیتابیس بک آپ بگیرید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shabany 0 ارسال شده در تیر 91 سلام من هم میخوام فقط از لیست کاربران همراه با یوز و پس و پروفایلشون بک آپ بگیرم. چه راهی وجود داره؟ اگه افزونه مخصوص این جور بکاپ گرفتن باشه خیلی خوب میشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در تیر 91 با سلام برای بک آپ گرفتن از دیتابیس میتونید از phpmyadmin در کنترل پنل هاستتون استفاده کنید آموزشش هم موجوده . سرچ کنید لیست جداول مورد نیاز شما عبارتند از : #_core_acl_aro_groups #_core_acl_groups_aro_map #_groups #_users موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر