iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام من روی سایتم از سیستم نظرات JComments استفاده میکنم . تو قسمت آی پی کاربران ، همش آی پی سایت رو مینووسه بجای اینکه آی پی کاربر رو بنویسه . یه سایت دیگه هم هست روی همین هاست که روزای اول درست بود و اونم الان همینجور شده و اونم بجای آی پی خود کاربر ، آی پی سایت رو میزنه . مشکل از چی میتونه باشه . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام کش مرورگر و جوملاتون رو پاک کنید ببینید درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 نه فقط از من نیست . جای دیگه هم سایتم رو ملاحضه کردم ، دیدم همینجوریه ! روزای اولی که روی سایت اولیم نصبش کرده بودم درست بود و آی پی هر کاربر میزد ، اما بعدش دیگه آی پی سایت رو میزنه . حتی جای دیگه و سایت دیگه هم نصبش کردم همینطور هست . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 شما برو تو قسمت تنظیمات کامپونت و گزینه نمایش ip نویسنده رو فعال کن ببینید درست میشه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iran2008 0 ارسال شده در خرداد 91 خودش فعاله . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 می خواید یه جی کامنت دیگه استفاده کنید ببنید درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر