hamzeh 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام هنگام نصب این کامپوننت با خطای زیر مواجه می شوم: JInstaller::install: فایل '/installation/../tmp/install_4fc85e10531e1/admin/install' وجود ندارد لطفا یکی از دوستان من رو راهنمایی کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 دسترسی پوشه های لاگ و تمپ رو بررسی کنین و از درستی مسیرشون توی فایل کانفیگتون مطمئن بشین. سپس اقدام به نصب کنین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام ممنون از پاسخ شما بررسی های مورد نظر شما انجام شد اما هنوز هان پیغام وجود دارد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در خرداد 91 لطفا یه دمو از خطا بذارین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamzeh 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام متشکر از توجه شما تصویر صفحه ی خطا در صورت تمایل می توانم نام کاربری و کلمه عبور را نیز بدهم لازم به بذکر است که من با آقای ستار رضایی هم صحبت کردم و برای اینکه از این سیستم استفاده کنم یک زیر دامنه جدید ایجاد کردم اما نه این افزونه و نه افزونه ی پیامک برای پیش فاکتور را نتوانستم نصب کنم . البته افزونه مربوط به پیش فاکتور نصب شده اما پیامک ارسال نمی کند. هاست من جوینا هاست و نسخه جوملای من 1.5.26 به پیشنهاد آقای رضایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر