falconeyes 6 ارسال شده در خرداد 91 سلام به همه عزیزان من یک سایت دارم که با جوملا 2.5 طراحی کردم و الان بعد یه مدت که چندین مقاله فرستادم یک سایت بهتر طراحی کردم(سبکتر) و حالا میخوام کل مقالات رو به این سایت جدید انتقال بدم چیکار کنم اگه بخوام تک تک مقالات رو دوباره بنویسم یا کپی کنم خیلی طول میکشه :001:. خواهشا کمک کنید ممنون:shy: یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز اگه هر دو سایت جوملا 2.5 هست اینطوری عمل کنید: ابتدا به phpmyadmin هاست بروید و دیتابیسی که قصد دارید مطالب را ازش بردارید و داخل سایت دیگر بگذارید ، واردش شوید. سپس یک جدول به نام pre_content هست واردش بشید.(البته این پیشوند pre در دیتابیس شما متفاوت هست!) بعد در تب Browse ، گزینه Show را به یک عدد زیاد تغییر دهید تا همه ی مطالب نمایش داده شود و سپس پایین مطالب یک گزینه به نام Select all وجود دارد که می تونید همش را انتخاب کنید و سپس با استفاده از گزینه ی export ازش خروجی بگیرید. غیر از این جدول pre_content ، در مورد جداول pre_categories هم همین کار را انجام دهید. حالا شما دوتا خروجی گرفته اید. حالا به دیتابیس سایتی که قصد دارید مطالب واردش شود بروید و بک آپی که از pre_categories گرفتید را وارد همان جدول کنید و خروجی که از pre_content گرفته اید را وارد همان جدول کنید. (برای این کار باید بعد از وارد شدن به جدول مربوطه از تب های بالا و از گزینه import استفاده کنید) موفق باشید. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
falconeyes 6 ارسال شده در خرداد 91 عزیز همون جور که گفتین انجام دادم ولی سایت جدیدم و قتی میخوام ایمپورت کنم این ارور رو میده Error MySQL said: #1062 - Duplicate entry '42' for key 1 البته هنوز تو locahost هستم . اگه برم تو هاست ایمپورت کنم درست میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز سایتی که می خواهید مطالب داخلش ایمپورت شود را روی هاست بگذارید وسپس یم خروجی کامل از دیتابیسی که قصد دارید مطالب را ازش بردارید + اطلاعات ورود به هاستتان + لینک این تاپیک برایم ارسال کنید تا برسی کنم. شما احتما یا یک جایی را اشتباه کردید یا احتمال دارد برخی از مطالبتان id هایش یکی باشد برای همین چنین مشکلی پیش آمده است. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر