arash2860 11 ارسال شده در خرداد 91 سلام وقت بخیر بنده قصد دارم در سایت خبری از ماژول JoomVision Headline برای بخش مهمترین اخبار استفاده کنم ... اما هر کاری می کنم ماژول در موقعیت قالب به درستی قرار نمی گیره ... راه حل این مشکل چیست ؟ ماژول رو از این لینک دانلود کردم : http://www.deviran.com/Files/JV_Headline_v1.5.10_joomla_extension.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر دوست عزیز هر ماژولی باید در جای درست خودش قرار بگیره. اگه درست قرار نمیگیره حتما از قالبتون است که جای درست افزونه رو نداره. شما بهتره یه اسکریت شات بزرگتری قرار بدی. من که نتونستم چیزی از این تصویر بفهمم! موفق باشی :64 (1): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز شما ماژولتون را توی یک موقعیتی که مد نظر دارید بگذارید و سپس آدرس سایتتان را در این تاپیک بگذارید (یک دموی آنلاین) تا ما به کد ها دسترسی داشته باشیم تا بتوانیم مشکلتان را حل کنیم. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر