sepideh 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوستان من الان چند ماه هستش که هر چی دنبال کپی رایت فوکا گالری هستم که حذفش کنم ولی موفق نشدم پیداش کنم لطفا اگه کسی میدونه بهم بگه ثواب داره به خدا !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز شما از چه نسخه ای استفاده میکنید؟ در نسخ مختلف راه های مختلف وجود داره اگر از از آخرین نسخه استفاده میکنید باید هم در قسمت Administrator و هم از خود کامپوننت اقدام به حذف کنید درضمن در نظر داشته باشید به این شکل کپی رایت در سورس استفاده شده: برای مثال powered by <<< p'.'o'.'w'.'e'.'r'.'e'.'d'.' '.' b'.'y'.' موفق باشی یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepideh 0 ارسال شده در خرداد 91 دوست عزیز درمورد فوکا دانلود دقیقا همینطوره که شما می فرمایید اما درمورد فوکا گالری من نتونستم پیداش کنم لطفا دقیق تر راهنماییم کنید منتظر هستم مرسی ورژن فوکا گالری مورد استفاده ام : com_phocagallery_v2.8.0_fa هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر کاربر گرامی این کار بر خلاف اخلاقیات انسانی است و نباید انجام داد. نسخه جدیدش بسیار هوشمند تر شده و باید کمی با کد آشنا باشید تا حذفش کنید. حذف کردن کپی رایت فوکا گالری کار چندان آسانی نیست بر خلاف ورژن های قبلی. یک ترفند وجود داره : در پارامتر های فوکا گزینه ی کپی رایت را تصویر قرار دهید( امکان داره جای دیگه ای باشه باید بگردید ) بعد آدرس تصویر را بگیرید و با فوتوشاپ به 1*1 پیکسل تغیر بدید. و دوباره جای تصویر قبلی آپلود کنید. اصلا قابل مشاهده نیست. اگر این نشد به آدرس زیر برید شاید کمکتان کند. http://my.webvillage.ir/knowledgebase.php?action=displayarticle&id=26 یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر