j1752 4 ارسال شده در خرداد 91 سلام من ميخواستم از اين افزونه استفاده كنم من نسخه انگليسى را از سايت خودش دانلود كردم نصب كردم وقتى وارد كامپونت ميشم ميگه بايد SYNC بكنى من هم روش كليك كردم تا 1 ساعت طول كشيد و هيچ اتفاقى نيافتد چى كار كنم ؟؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما کدوم نسخه افزونه رو نصب کردی؟ یعنی بدون sync افزونه کار نمیکنه؟ لطفا لینکی که افزونه رو دانلود کردید بذارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در خرداد 91 نسخه 1.7.1 و 1.7.3 هر كدوم را كه امتحان مى كنم نميشه اگه SYNC نكنم ديگه نميتونم وارد ادمين بشم http://www.alphaplug.com/index.php/downloads.html?func=fileinfo&id=42 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
j1752 4 ارسال شده در خرداد 91 من همين افزونه را روى يه سايت جديد نصب كردم كه هيچ چيز روش نبودفكر كنم اين افزونه با يكى از افزونه ها تداخل داره افزونه ى را مى دونيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام افزونه هاتون رو یکی یکی غیرفعال کنید و تست کنید تا مشخص شه با کدوم تداخل دارید موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر