M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 با سلام من به مشکلی دارم و اون هم اینکه در JComments با فایرفاکس و اپرا و ... میشه یادداشت ارسال کرد . اما در Internet Explorer مشکل داره ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. :002: یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 دوست من ای کاش آدرس سایت خودتون رو میزاشتید تا دوستان بهتر بتونند راهنمایی تون کنند من خودم با جی کامنت کار میکنم ولی با همه مرور گرها سازگار هست! شما میخواید جی کامنت خودتون رو حذف کنید و از سایت های دیگه جی کامنت رو دانلود و نصب کنید امید وارم که مشکلتون بر طرف بشه موفق و سربلند باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام با تشکر از مشا دوست عزیز اینم سایت یا علی مدد...:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر آزمایش کردم فقط دکمه ی ارسال تقریبا محو شده بود و ارسال نمی کرد. مشکلتون همین بود درسته؟ من خودم از جی کامنت استفاده می کنم. تا حالا که مشکل نداشتم. به نظرم مشکلتون از قالبتون است. تو چند قالب دیگه آزمایش کنید ببینید بازهم مشابه همین مشکل رو دارید یا نه. همین جا اعلام کنید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
M K 2 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام دقیق همینه ممنون میشم راهنمنایی کنید چطور حلش کنم . یا علی مدد... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر با قالب دیگه توی ie تست کردید؟ به احتمال قوی مشکل از قالبتون است. ضمنا بهتر بود تو بخش مشکلات مطرح می کردید نه اسکریپت! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_mahmoudi 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام. در مورد jcomment مشكلي دارم و اونم اينه كه وقتي اين كامپوننت را نصب و فعال كردم با زدن دكمه ادامه مطلب صفحهاي كه بازميشه سفيده و متن كامل خبر رو نمياره. در صورت امكان مشكلم را رفع نماييد. ممنون از پاسخگويي شما. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست من بهتر بود که سوال جدیدتون رو تو یه تایپیک جدید مطرح می کردید و هر وقت سوالی رو میپرسید یه دمو بزارید تا اساتید بتونند بهتر راهنمایی تون کنند موفق با شید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر