amj 2 ارسال شده در خرداد 91 باسلام من ماژول پرداخت بانک ملت رو نصب کردم و این مشکل رو دارم. قبل از پاسخ دادن این رو بدونید که روی سرورم SOAP,CURL رو نصب کردم. اطلاعات درست هستند و همه تایپیک های مربوط به مشکلات این ماژول رو خوندم.و بگم که نسخه جدید رو نصب کردم. خیلی هم ضروری هست . با تشکر. خطایی که میده اینه: [align=left] Fault Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "" ) [/align]لطفا دوستان اگه بلدن جواب بدن.ونگن که تایپیک ها رو بخون یا اینجور حرف ها .بازم ممنونم.[/align][align=right] باسلام من ماژول پرداخت بانک ملت رو نصب کردم و این مشکل رو دارم. قبل از پاسخ دادن این رو بدونید که روی سرورم SOAP' date='CURL رو نصب کردم. اطلاعات درست هستند و همه تایپیک های مربوط به مشکلات این ماژول رو خوندم.و بگم که نسخه جدید رو نصب کردم. خیلی هم ضروری هست . با تشکر. خطایی که میده اینه: [align=left'] Fault Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "" ) [/align]لطفا دوستان اگه بلدن جواب بدن.ونگن که تایپیک ها رو بخون یا اینجور حرف ها .بازم ممنونم.[/align][align=right] آیا ماژولی که در almascms می فروشن با این ماژول فرق داره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
majidshirazy 0 ارسال شده در تیر 91 باسلام من ماژول پرداخت بانک ملت رو نصب کردم و این مشکل رو دارم. قبل از پاسخ دادن این رو بدونید که روی سرورم SOAP' date='CURL رو نصب کردم. اطلاعات درست هستند و همه تایپیک های مربوط به مشکلات این ماژول رو خوندم.و بگم که نسخه جدید رو نصب کردم. خیلی هم ضروری هست . با تشکر. خطایی که میده اینه: [align=left'] Fault Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "" ) [/align]لطفا دوستان اگه بلدن جواب بدن.ونگن که تایپیک ها رو بخون یا اینجور حرف ها .بازم ممنونم.[/align][align=right] باسلام من ماژول پرداخت بانک ملت رو نصب کردم و این مشکل رو دارم. قبل از پاسخ دادن این رو بدونید که روی سرورم SOAP' date='CURL رو نصب کردم. اطلاعات درست هستند و همه تایپیک های مربوط به مشکلات این ماژول رو خوندم.و بگم که نسخه جدید رو نصب کردم. خیلی هم ضروری هست . با تشکر. خطایی که میده اینه: [align=left'] Fault Array ( [faultcode] => soap:Client [faultstring] => Unmarshalling Error: For input string: "" ) [/align]لطفا دوستان اگه بلدن جواب بدن.ونگن که تایپیک ها رو بخون یا اینجور حرف ها .بازم ممنونم.[/align][align=right] آیا ماژولی که در almascms می فروشن با این ماژول فرق داره. منم همین مشکل رو دارم و موقع کنسل کردن پرداخت از سمت کاربر این پیام رو میده و به صفحه اصلی سایت ریدایرکت نمیشه دوستان لطفا راهنمایی کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mbahman82 1 ارسال شده در آبان 91 منم با همین مشکل مواجهم لذا فکر میکنم ماژول مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ghanarix 2 ارسال شده در آذر 91 [align=right]لطفا کد های داخل فایل joominamellat.php را از پوشه pm_mellat را بگذارید. تا بررسی کنم[/align] نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در آذر 91 سلام خدمت شما دوستان ګرامی بانک ملت یه تغییر کوچیکی در سیستم پرداخت داده انشا الله بسته به روز رسانی به زودی منتشر می شود لطفا بفرمایید که کدوم ماژول رو نصب کردید لینک افزونه رو لطف کنید تا مطمئن شم کدوم افزونه مد نظرتون هست اش موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر