momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من کامپوننت ادمین تولز رو نصب کرده بودم که بعد از دو سه روز الان وقتی صفحه مدیریت رو میخوام وارد بشم مینوشت joomla is update در حالی که من از آخرین ورژن جوملا استفاده میکنم و وقتی آپ دیت رو بزنی هم میخواد آپ دیت کنه ولی ارور میده. و هیچ جایی از مدیریت رو هم نشون نمیداد من هم به سفارش یکی از دوستان پوشه ادمین تولز رو در پوشه ادمین پاک کردم حالا دیگه اون آپدیته نمیاد ولی هیچ قسمتی از مدیریت جوملا رو نیز نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر یعنی ادمین جوملاتون چیزی نشون نمیده وسفیده ؟ یه اسکرین شات بذارید یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 بله صفحه سفیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در خرداد 91 شما پلاگین ادمین تولز را غیر فعال کنید ببینید درست میشه به پنل هاست بروید> phpMyAdmin > دیتابیس جوملا >xxx-extensions > و System - Admin Tools روی edit کلیک کنید و مقدار enabled را از 1 به 0 تغییر بدهید و go را بزنید در ضمن کامپوننت را همین جا اگر فعال است غیر فعال کنید(admintools) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من از توی سرور پاکش کردم الان هم توی پی اچ پی مای ادمین نیستش کسی پیشنهاد دیگه ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مطمئن هستید هیچ اثری از این افزونه در هاست اتون نیست!؟ (هم دایرکتوری هم دیتابیس) هر تغییری که در خصوص این افزونه در سیستم اعمال کردید به حالت قبل برگردونید در مدیریت سایت از تب سایت (site) قسمت تعمیرات(maintenance) این 3 مورد رو انجام دهید و مشکل رو بررسی کنید: Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری مسیر دسترسی به این 3 مورد: administrator/index.php?option=com_checkin موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام من دایرکتوری و دیتابیس رو پاک کردم ولی آدرسی که میگی رو که میارم نمیتونم کاری بکنم چون آیکنها پیدا نیست در ضمن اینکه اصلا این در آدرس بالا این سه مورد نیست Purge Expired Cache <-> پاکسازی اطلاعات از رده خارج شده کش Clear Cache <-> پاکسازی کش Global Check-In <-> ورود سراسری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام خب دوست عزیز در جوملای 2.5 حذف دستی افزونه ها کار درستی نیست ! شما باید افزونه ها را از منوی افزونه ها -> حذف /نصب -> تب مدیریت اینکار را انجام بدید اما حالا هم که پوشه افزونه رو دستی حذف کردید ، اگر باز هم اثری از افزونه روی هاستتون باقی مونده مابقی را نیز حذف کنید و بعد وارد دیتابیستون بشید و جداول مربوط به این افزونه رو نیز حذف کنید و همچنین جدول extensions را نیز بررسی کنید که داخلش اثری از اجزاء افزونه نباشه بعد هم یکبار دیتابیس را Repair و Optimize کنید در مورد کش هم در هاستتون محتویات پوشه Cache را به غیر از فایل index.html حذف کنید فقط قبل از تمام این کارها از فایلها و دیتابیستون بک آپ تهیه کنید!!! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 آقا همه کارها رو انجام دادم ولی نشد آقا یکی به دادم برسه:(:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و وقت بخیر حتما پلاگین یا اثری مونده که هنوز درست نشده. اگر همراه کامپوننت افزونه های دیگری هم نصب کردی باید بصورت روش بالا که آقا مصطفی گفتن حذف کنی. حتما باید جدول مربوطه رو حذف نمایید. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام مجدد فایل htaccess. را حذف کنید و از بسته نصبی جوملا فایل htaccess.txt را آپلود کنید و به htaccess. تغییر نام بدید امیدوارم مشکلتون حل بشه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام آقا نشد ممنون از کمکتون ولی هر کاری کردم نشد. تصمیم گرفتم سایتو دوباره طراحی کنم و مطالبو دوباره بارگزاری کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز نیازی نیست به خودتون زحمت بدید سایت را دوباره طراحی کنید. شما اطلاعات هاست + ادمین جوملا + لینک این تاپیک را برای من ارسال کنید انشالله حل میشه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر