momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام وقتی مطلبی رو ویژه میکنم برای ذخیره این ارور رو میده Duplicate entry '103-125081' for key 'PRIMARY' SQL=INSERT INTO `ciap7_finder_links_terms9` (`link_id`, `term_id`, `weight`) SELECT 103, `term_id`, ROUND(SUM(`context_weight`), 8) FROM `ciap7_finder_tokens_aggregate` WHERE `map_suffix` = '9' GROUP BY `term` ORDER BY `term` DESC بعد که بستن رو میزنم مطلب در مجموعه خودش ذخیره شده ولی صفحه اصلی نشونش نمیده خواهش میکنم کمکم کنید ممنون البته برای مطلبهای بعدی عددهای ارور بالا ظاهرا فرق میکنه.:(:( نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام شما روی لوکال هستید؟ اگر سایت انلاین هست هاستتون رایگانه؟ یکبار دیتابیس تون رو repair کنید و دوباره تست کنید یا علی:002: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 دیتا بیس رو ریپر کردم سه تا ازشون رو ok نداد و نوشت storage engine for the table doesn't support r... ومشکلم هم حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام از کی این مشکل بوجود آمده ! از ابتدا یا ... !؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 نه از اول اینطوری نبود خیلی از مطالبو که گذاشتم بعدا اینطوری شد تازه بعضی مواقع هم گیر نمیده و مطالبو درست ذخیره میکنه و صفحهه اصلی هم نشون میده!!!!!!!!!!!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behnam.yosefi@gmail.com 15 ارسال شده در خرداد 91 سلام...اينکارو انجام بديد ببينيد درست ميشه؟ بريد قسمت مديريت مجموعه ها(category manager) و تمام مجموعه هاتونو انتخاب کنيد و از آيکون هاي بالا گزينه "بازسازي"(rebuild) رو بزنيد.... ببينيد مشکل حل ميشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
momaabd 3 ارسال شده در خرداد 91 آقا بازم نشد البته در بعضی از مجموعه ها که مطلب میزارم این ارور رو میده و در بعضی نه یعنی بعضی مطالبو ارور نمیده و صفحه اصلی هم نشون میده آقا کسی نیست این مشکل ما رو حل کنه :s:s:s:s 1 واکنش ها : abas_too نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر