ava2009 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام چطور میشه بجای آدرس فایل آپلود شده خود تصویر یا عکس را در فرم ارسال شده دررکورد بریزینگ فرم یا ایمیل مشاهد کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام میشه واضحتر توضیح بدین؟:exclamation: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ava2009 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ما این فرم را داریم حالا بعد از ارسال فرم پر شده این مشخصات به ایمیل و رکورد می روند نام و نام خانوادگی: a ساخت: value3 نام سازمان / شرکت / موسسه / : d استان: اردبيل نام شهر: d شماره تماس: d Email: ghader.sedghi@gmail.com توضیحات: g ارسال فایل و مدارک: E:\Servercover\Users\akam-parmis.ir\www\components\com_breezingforms\uploads\pp.gif من میخواهم خود فایل تصویر یا عکس ارسال شده تو ایمیل و رکور نمایش داده شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ava2009 0 ارسال شده در خرداد 91 با سلام آقای دفاعی چی شد ؟ دوستان دیگر اگر راهنمایی کنند ممنون می شوم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehdi_sabbagh 0 ارسال شده در مهر 91 با سلام، من هم دیقیقا همین مشکل رو دارم، با این تفاوت که: 1- میخوام در summarize نهایی تصویر نمایش داده بشه، و در ایمیل هم همینطور؛ 2- میخوام تصویر در موقع پر کردن فرم، وقتی تصویر را لود می کنند، در کنارش ببینند تا اگه تصویر مناسب نباشه، همونجا عوضش کنند. خوشحال میشم اگه دوستان بتونند تو این قضیه کمک کنند! ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر