hose 5 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان عزیز بنده یه بار جوملا 2.5 رو تصب کردم بخش مدیریتش مشکل داشت بعد دوباره کامل نصبش کردم و هنگام نصب بهم ریختگی زیادی داشت توجه نکردم بعد از نصب این مشکل رو در بخش مدیریت هم مشاهده کردم مرورگر من هیچ مشکلی نداره = موزیلا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 این هم کامل لود نشدن بسته نصبی جوملا 2.5.4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
هاشمی 12 ارسال شده در خرداد 91 با سلام و درود با مرورگرهای دیگه چک کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام موقع نصب جوملا ، پیش نیازها مشکلی نداشتند ؟ یکبار دیگه بسته را دانلود کنید ، ممکنه ناقص دانلود شده باشه هاستتون جوملا رو ساپورت میکنه یا نه ؟ موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 با کمک جناب فرحزادیان درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر