hose 5 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان من تازه جوملا 2.5 رو نصب کردم و یه بار خارج شدم و دوباره که خواستم وارد مدیریت شدم با مشکل زیر روبه رو شدم یه بار هم هم بسته جوملا 2.5 رو اکسترکت کردم و پوشه installation v رو حذف کردم ، درست نشد!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. دوست عزیز شما یک بار پک نصبی جوملا را روی سایت نصب کنید ببینید حل میشه یا نه. برای نصب هم بسته نصبی جوملا 2.5.4 را در پوشه tmp سایت آپلود و اکسترکت کنید و بعد در قسمت افزونه ها > مدیریت افزونه ها > نصب از پوشه نصبش کنید. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 جناب مانیان مشکل من همینه که گقتم و دسترسی به مدیریت ندارم .... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 بله درسته. از طریق هاست بسته نصبی جوملا را روی فایل های قبلی اکسترکت کنید و پوشه installation را حذف کنید. نتیحه را اعلام کنید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 این کار رو انجام دادم ولی درست نشد . مجبور شدم دوباره نصب کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 کش و کوکی مروگرتان را حذف کنید. برای اطمینان از یک مرورگر دیگه استفاده کنید. ببینید در یک مرورگر دیگه اینطوری هست یا نه. موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hose 5 ارسال شده در خرداد 91 با تشکر تست شد ولی درست نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یعنی شما یه جوملا از اول نصب کردید و هیچ افزونه ای هم نصب کردید اونم آخرین ورژن و باز هم اینطوریه ؟! از هاست رایگان که استفاده نمیکنید ؟ اگر خیر ، در اینصورت با ادمین سرورتون تماس بگیرید ، ببینید تغییراتی در سرور دادند یا خیر موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر