poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان از کجاوچطور میتونم افزونه ها و قالب های میترا رو پیدا کنم؟ کسی میدونه؟ ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shoueib 3 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوستان از کجاوچطور میتونم افزونه ها و قالب های میترا رو پیدا کنم؟ کسی میدونه؟ ممنون سلام میترا همون جوملای 1.5 است. با کمی تغییرات ظاهری. از تمامی افزونه های موجود برای جوملا 1.5 می توانیداستفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jahan654 0 ارسال شده در خرداد 91 از میترا استفاده نکنید اصلا امنیت ندارد بهتره از جوملا استفاده کنید افزونه هایش یکی هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 به سیستم مدیریت آگهی با میترا به من دادتد حالا میخوام یه چیزایی بهش اضافه کنم واسه همین دارم از اون استفاده میکتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 من هر افزونه 1.5 جوملا که نصب میکنم ارور میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام دوست عزیز بهتر است برای رفع اشکالات میتر به سایت پشتیبانش برید /که به احتمال زیاد ...باز هم بازخواهید گشت به اینجا !! / @ همونطور که دوستان فرمودند بهتر است از جوملا استفاده کنید .... نمیخوام توضیح بدم چرا ...یک جمله و بس ! پشتبان جوملا جومینا که بدون چون و چرا جزو بهترین پشتبانان جوملای دونیاست . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر