ebook4mobile 0 ارسال شده در خرداد 91 سلام می خوام قالب اچ تی ام ال رو به قالب جوملا تبدیل کنم توی قسمت نمایش مطلب مشکل دارم توی عکس گذاشتم مشکل رو کل مطالب در یک باکس نمایش داده می شه, در صورتی که باید هر مطلب در باکس جداگانه نمایش داده شود چطور می تونم مشکل رو حلش کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام برای این کار باید از فریم ورک جوملا سر دربیارید وگر نه نمیتونید انجام بدین /. میتوینید از قالب های که به این صورت هستند الگو بگیرید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در خرداد 91 اگر web development فایرفاکس رو داشته باشی، می تونی از فریم ورکش سر در بیاری ... . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ebook4mobile 0 ارسال شده در خرداد 91 مشکل اینه که از همون قالب ها الگو برداری کردم , اما اون قسمت درست نمی شه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام اگر web development فایرفاکس رو داشته باشی، می تونی از فریم ورکش سر در بیاری ... . از ظاهر ماجرا شاید / اونم اگه تیز باشی.... /ولی نه به اون صورت (کلی عرض کردم) مشکل اینه که از همون قالب ها الگو برداری کردم , اما اون قسمت درست نمی شه! مشکل اینکه از ساختار سر درنیاوردد و الگو برداری رو هم درست انجام ندادید دو باره سعی کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر