poroje 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوستان من یه ماژول html ساختم که میخوام وفتی کاربر رو عکسی که توش گذاشتم کلیک کرد به یه مطلبی از سایتم بره که تو منو نذاشتم (در وافع لینک خاصی تداره که به عکس لینک بدم) باید چیکار کتم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در خرداد 91 برای این کار چند راه حل وجود داره که ساده ترین آن ها را که خودم هم استفاده میکنم خدمتتون میگم ابتدا یک منو بزارید اسمش را بگذارید منو مخفی در گزینه های منو یک منو برای فراخوانی مطلب مورد نظرتان ایجاد نمایید حال این منو را مثلا در ستون راست منتشر کنید لینک مطلب مورد نظرتان را بدست بیاورید و در جایی ذخیره کنید ماژول html خود را که در ان تصویر دارید باز کرده و تصویر مورد نظرتان را به لینکی که ذخیره نموده اید پیوند دهید ماژول منویی را که در سمت راست منتشر نموده بودید از حالت انتشار خارج سازید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در خرداد 91 ممنون از راهنماییتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در خرداد 91 با سلام ممنون از راهنماییتون دوست عزیز برای تشکر فقط از دکمه تشکر استفاده کنید و از ارسال پست های تشکر (اسپم) جددا خوداری کنید . زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mkamka 1 ارسال شده در خرداد 91 در تکمیل صحبت های استاد گرامیم، آقای تهرانی، می تونید کامپوننت jce رو دانلود و نصب کنید.سپس در تنظیمات کلی، ویرایشگر رو روی jce قرار بدید.حالا وقتی تو custom HTML برید و متنی رو انتخاب کنید و دکمه لینک رو از ابزارهای ویرایشگر بزنید،لینک دهنده پیشرفته رو می بینید که می تونید به مطالب و خیلی چیزهای دیگه لینک بدین. موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر