arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام وقت بخیر در بخش مدیریت جوملا وقتی موس روی گزینه های بخش مدیریت باشه صفحه به درستی نمایش داده می شود اما وقتی موس روی بخش کامپوننت بره یه تولبار عمودی سمت راست صفحه اضافه می شه که باعث حرکت بخش های مدیریت به سمت چپ می شه و در کل ظاهر مناسبی ایجاد نمی کنه به نظر شما مشکل از کجاست؟ چه باید کرد که این تولبار ایجاد نشه؟ یا حداقل برای همه باشه تا در نهایت گزینه های منو حرکت افقی نداشته باشند با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سعید حمزه زاده 104 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست گلم سلام اکثرا همینجوریه بستگی داره به سطح زیر منوهای شما مثلا اگر در صفحه های با رزولوشن قدیمی استفاده کنی ممکنه اسکرول نشه اکثرا در مانیتور های landscap همینطوره جای نگرانی نیست مشکلی در سیستم بوجود نمیاد یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در خرداد 91 از قالب مدیریتی زیر استفاده می کنم http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13375908051.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در خرداد 91 سلام دوست عزیز به پاسخ ها دقت کنید اگر می خواین اینجوری نشه قالب پیش فرض مدیریت جوملا رو انتخاب کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در خرداد 91 بنده از قالب پیش فرض جوملا هم که استفاده می کنم این مشکل به وجود می یاد دقت کردم تا زمانی که کامپوننت Jcomment جومینا نصب نیست اینطوری نمی شه اما وقتی کامپوننت رو نصب می کنم روی آیکون کامپوننت های جوملا وقتی موس قرار می گیره بهم تولبار سمت راست و پرش به چپ به وجود می یاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یعنی اگر کامپوننتی غیر از جی کامنت نصب کنید این مشکل رو ندارید!؟ اکثرا همینجوریه بستگی داره به سطح زیر منوهای شما با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در خرداد 91 با سلام یعنی اگر کامپوننتی غیر از جی کامنت نصب کنید این مشکل رو ندارید!؟ اکثرا همینجوریه بستگی داره به سطح زیر منوهای شما با آرزوی موفقیت خیر من چند کامپوننت دیگه هم نصب کردم این مشکل به وجود نمی یاد فقط وقتی جی کامنت نصب می شه و موس روی بخش کامپوننت ها می ره اسکرول سمت راست می افته چطور می تونم ارتفاع صفحه رو کمی بیشتر کنم؟ تا اسکرول سمت راست وقتی وارد بخش مدیریت سایت می شم باشه و دیگه با رفتن موس رو بخش کامپوننت ایراد پیش نیاد ارتفاع صفحه مدیریت در کدوم فایل قالب مدیریت قرار می گیره؟ بالاخره حل شد ! در فایل general.css قالب مدیریت در کد زیر ارتفاع رو از 95 به 100 تغییر دادم html, body { height: 95%; } حالا وقتی وارد بخش مدیریت سایت می شم ، اسکرول سمت راست قرار داره و با رفتن موس رو بخش کامپوننت ها فقط ارتفاع اسکرول تغییر می کنه و دیگه پرش به سمت چپ اتفاق نمی افته به هر حال از توجه دوستان و اساتید سپاسگزارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر