shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام من سمت چپ سایتم یک منوی عمودی دارم داخل منو یکی هست مقالات که وقتی کلیک میکنین روش مقالات را میاورد ولی من می خوام این مقالات فقط برای اعضا نمایش دادخ شود دسترسی مقالات را اعضا گذاشتم ولی مشکل اینجاس وقتی روی منوی مقالات بزنین صفحه سفید میاره پیغام نمیده که برای اعضا است و اینجوری کسی متوجه نمیشه که باید عضو شود لطفا راهنمایی کنین جوملام 1.7 است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام و وقت بخیر خوب دوست من خود منو مقالات رو دسترسی اعضا قرار نده. مطلبی که به منو مقالات مرتبط کردی را به دسترسی اعضا قرار بده. بعد تو توضیحات مجموعه بنویس باید برای مشاهده این بخش عضو بشن. امیدوارم کارتون حل شده باشه یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 خود منو دسترسی عمومی است فقط مطالبش اعضا است الان دسترسی مجموعه مقالات را اعضا بزارم یا عمومی بعد تو توضیحاتش بنویسم همین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 فقط همون مطلبی که به اون منو مرتبط کردید را اعضا قرار بدید جوملا باید به طور پیشفرض متن یا عکس یا ... نشون بده که بگه این مطلب نیاز به ثبت نام داره یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 نه دوست من، برین توی مدیریت مطالب=» تنظیمات =» سربرگ اول(مقالات) =» و گزینه ی "نمایش لینک های مخصوص اعضاء" رو روی بله قرار بدین. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 بله آقا عرفان درست میگه با روش او کمی از مطلب قابل مشاهده و بقیه مطلب رو باید عضو شد ولی با روش من که کاملا دستی است مطلب محو میشه تا از طریق اکانت وارد بشی. میل خودته دوست عزیز یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 همین کارو کردم صفحه خالی میاره پیغام نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 با کدوم روش رو میگید؟ دمو سایت هم بدید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 منو دسترسیش عمومی است مجموعه مقالات هم دسترسی عمومی است و تو توضیحات مجموعه نوشتم عضو شوید مطالب هم دسترسیشو اعضا کردم ولی باز پیغام نمیده یک نکته روی منوی مقالات میزنین یک ماژول است که مقالات را با تیتر و توضیح میارهدسترسی اونم اعضا کردم بازم پیغام نداد لطفا راهنمایی کنین این سایتمه الان دسترسی همه عمومی است http://mddjournal.com/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 مدیریت مطالب=» تنظیمات =» سربرگ اول(مقالات) =» و گزینه ی "نمایش لینک های مخصوص اعضاء" رو روی بله قرار بدین. این کار را انجام دادید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 اقا من گیج شدم همچین ادرسی گفتین پیدا نکردم من الان دونه دونه چی کار کنم؟ دسترسی منو چی باشه؟ دسترسی مطلب ها ی داخل مقالات؟ دسترسی مجموعه مطلب؟ دسترسی ماژول که مطلب ها را در مقالات نشون میده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوست من من اول گفته بودم که فقط دسترسی مطالبی که مثلا به یک منو مرتبط می کنید رو اعضا قرار دهید و نتیجه رو اعلام کنید. متوجه شدید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shamir 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 همون کارو کردم پیغام نشون نمیده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 اقا من گیج شدم همچین ادرسی گفتین پیدا نکردم من الان دونه دونه چی کار کنم؟ تمام دسترسی ها رو عمومی قرار بدین و فقط مطالب رو مخصوص اعضا قرار بدین(دقت کنین که ادامه مطلب در این روش نیاز به عضویت داره) اول برین به مدیریت مطالب بعد به تنظیمات برین و سربرگ اول یعنی مقالات(عکس زیر) در آخر نمایش لینک های مخصوص اعضا رو فعال کنین. ضمنا باید تاکید کنم این ها برای جوملا 2.5 هست نه 1.5 (با توجه به محل تاپیک جوملاتون 2.5 هست دیگه؟) یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر