hvasmaghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام من ميخوام به ستون email در پايگاه داده هام تو phpMyAdmin دسترسي داشته باشم و اون ستون رو کپي کنم تو اکسل يا نت پد اما Table مربوط رو پيدا نمي کنم، يدونه هم هست که نوشته Content comment که اونجا هم دسترسي نيست يعني browse نميشه کرد ممنون ميشم کمک کنين با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عرفان 79 ارسال شده در اردیبهشت 91 توی دیتابیس اطلاعات جی کامنت در تیبلی با نام jos_jcomments (البته jos پیشوند جداولتونه که شاید با این تفاوت داشته باشه) ذخیره میشه. یاعلی./ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خیلی دنبال جدول این شکلی گشتم با این عنوان چیزی ندارم !!!!! واسه خودمم جای تعجبه ! ممکنه نامش فرق کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام خود نام jcomments خیر فرق نمیکند ولی همانطور که عرفان عزیز هم اشاره کرد ممکنه پیشوند جداول دیتابیستون (jos) فرق کنه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hvasmaghi 2 ارسال شده در خرداد 91 سلام مرسي پيداش کردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر