armin121 1 ارسال شده در مهر 89 دوستان متاسفانه بدلیل تجربه بدی که داشتم سئوالی برام مطرح شده. اول بذارید تجربه بد رو بگم: موضوع از این قرار بود که یک بنده خدایی سفارش طراحی وبسایت داد. و چون آشنا بود من قیمت پایینی بهش دادم. حدود (150000 تومان) با هاست و دامین و پشتبانی سایت و آپلود و آپدیت مطالبش. موقع تصفیه حساب دیدم بهانه آورد که آره تو سایت رو با جوملا ساختی و از این حرفا که جوملا کاری نداره من هم می سازم و بیشتر از 50000 هزار تومن بهت نمیدم!!!!!!!!!. من فهمیدم که این حرف خودش نیست و کسی بهش خط میده. خلاصه از اون به بعد تصمیم گرفتم که اثری از جوملا تو قالب سایت و مدیریت باقی نذارم. واسه همین عکسی میذارم که توش مشخص کردم می خوام چه چیزهایی نشون داده نشه.(اون مواردی که می خوام نشون داده نشه رو با دایره های قرمز مشخص کردم) البته نمی دونم ایا اینکار با قوانین منافات داره یا نه اگر داره که پیشاپیش معذرت می خوام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام برای مورد اول و دوم تو ماژولهای مدیریت میتونید هم تغییر نامش بدید و هم غیر فعال یا از قسمت حذف و نصب حذفشون کنید ! در مورد سومی هم میتونید کلمه مورد نظر تو قالب مورد نظر تون سرچ کنید { بین کد ها فایل های ترجمه!} و یه چیزه دیگه جاش بنویسید !..../ تو فروم سرچ کنید....!!! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
armin121 1 ارسال شده در مهر 89 مورد اول و دوم حل شد اما در مورد سوم منظورتون رو متوجه نشدم. چه جوری این جمله رو بین کدهای قالب مورد نظرم سرچ کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام به مسیر زیر برید {برای زمانی که مدیرییتون Fa هست } joomla/administrator/language/fa-IR فایل fa-IR.ini رو باز کنید به مسیر زیر برید {برای زمانی که مدیرییتون En هست} joomla/administrator/language/en-GB فایل en-GB.ini رو باز کنید متن زیر رو سرچ کنید : ISFREESOFTWARE= حال میتونید متن دلخواه رو جایگزین کنید / البته بهتر در مواردی که ضرورت نداره پاکش نکنید !:idea: در ضمن دوست عزیز بهتر موقع ایجاد تایپیک به بخشی که دارید اینکارو توش انجام میدید دقت کنید / انتقال یافت !:idea: یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 بهترین راه اینه که اصلا به مشتری تون اجازه دسترسی به ادمین رو ندید و طوری سایت رو طراحی کنید که همه کارهایی رو باید انجام بده از تو خود محیط front-end یا سایت انجام بده. متاسفانه این فرهنگ غلط ما ایرانی هاست که اینطوری برخورد می کنیم. و الا الان شرکت یا کسی که طراح وب هست و بخواد از صفر شروع به برنامه نویسی کنه برای یک پروژه در اصل اونو از دست داده و داره وقتش رو تلف می کنه. چون مشتری که نمی گه تو برنامه نویسی کردی من پول بیشتری بهت می دم.میاد میگه اینقدر از نیاز های من بر آورده شد. در ضمن می تونید برای دچار نشدن دوباره با این مشکل قالب مدیریت تون رو هم عوض کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مهر 89 سلام میشه این جمله رو توضیح بدین؟ "...و طوری سایت رو طراحی کنید که همه کارهایی رو باید انجام بده از تو خود محیط front-end یا سایت انجام بده." نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 مثلا کاربر باید بتونه سایت رو آپدیت کنه-> خوب امکانش رو براش تو سایت بذارید یا لینک اضافه کنه یا تصویر آپلود کنه. و... البته همشون رو شاید نتونید با جوملا پیاده کنید که اونجا لازم یکم کد بزنید که اونم یک بار برای همیشه ست. و تو دفعات بعدی از همونا استفاده می کتید. لازمش آشنایی بیشتر با جوملا و جداول دیتابیسش هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
miladsafa 1 ارسال شده در مهر 89 تمام اين كارها رو بكنيد بازم اگه روي سايتتون كليك راست بكنيد و سورسش رو بزنيد ميبينيد نوشته: Generator: Joomla! 1.5 - Open Source Content Management كه اينم بايد برداريد. جداي از اين بايدسئوتون روفعال كنيد كه از آدرس دهيتون كسي متوجه نشه از جوملاست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمد رزاقی 40 ارسال شده در مهر 89 @miladsafa: اون رو هم میشه تغییرش داد.هم کلمه generator و هم joomla رو.از کتابخانه های جوملا قابل تغییره. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 سلام میشه توضیح بدید چطوری از کتابخانه تغییرش بدیم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 با سلام به مسیر زیر برید {برای زمانی که مدیرییتون Fa هست } joomla/administrator/language/fa-IR فایل fa-IR.ini رو باز کنید به مسیر زیر برید {برای زمانی که مدیرییتون En هست} joomla/administrator/language/en-GB فایل en-GB.ini رو باز کنید متن زیر رو سرچ کنید : ISFREESOFTWARE= حال میتونید متن دلخواه رو جایگزین کنید / البته بهتر در مواردی که ضرورت نداره پاکش نکنید !:idea: در ضمن دوست عزیز بهتر موقع ایجاد تایپیک به بخشی که دارید اینکارو توش انجام میدید دقت کنید / انتقال یافت !:idea: یا حق سلام من کارهایی که گفتید هر 3 انجام دادم.اما الان نمیتونم وارد صفحه مدیریت بشم.یوزر . پسورد که میزنم وارد نمیشه.ارروری هم نمیده.اومدم از اول پلاگینها تو کنترل پنل هاست ادد کردم.اما باز تاثیری نداره.چیکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مهر 89 سلام دوست عزیز اگر دقیق عمل کرده باشید با چنین تغییری نباید چنین مشکلی براتون پیش بیاد!!! یکبار کوکی مرورگرتون رو پاک کنید و مجدد تست کنید. از کلیدهای Ctrl+F5 هم استفاده کنید ببینید درست می شه یا خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 من طبق روشی که گفتید انجام دادم.اما این اتفاق افتاد.پلاگین ها هم از اول نصب کردم.خب مگه تنظیمات قبلی که در مورد رابطها انجام دادم .حالا یا فعال یا غ فعال شدند،نباید پس از نصب مجدد به همئن خالت پیشفرض برسه؟کوکی هم پاک کردم اما درست نشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در مهر 89 با سلام دوست از اين كار نميتونه دليل اين اتفاق باشه ! نه شما فكر مي كنيد اين ميتونه دليل باشه! خوب فايل هايه زيان رو جايگزين كنيد ! حتماً قبل از تغييرات از سايتتون بكاپ گرفته بوديد دريگه ؟ !! نهايتش اونو برگردونيد ./ يا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
colorfulleyes65 2 ارسال شده در مهر 89 اخه من سایتم چند زبانه هست.همینجوری اومدم این کار رو واسه قسمت فارسی سایتم انجام دادم.الان زبانهای دیگه موردی ندارن و فقط این ابنجوری شده.مجبورم یه بار دیگه نصب کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reelsj 0 ارسال شده در مهر 89 با سلام اين مراحلي رو گفته بودين انجام دادم اما تاثيري نداشت و جمله هنوز ظاهر ميشه لطف ميكنيد راهنمايي كنيد با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m.rezaei 10 ارسال شده در مهر 89 سلام از خيلي جاهاي يه سايت ميشه فهميد كه سايت جوملايي هست. مثلا با ديدن سورس صفحه و اينكه css ها از چه آدرسي فراخواني شدند. www/templates/templatename/temlate.css كه براي اينم بايد يه راه حلي باشه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reelsj 0 ارسال شده در مهر 89 آقاي رزاقي عزيز ممنون از راهنماييتون اما من اين كد رو بعد از defined( '_JEXEC' ) or die( 'Restricted access' ); گذاشتم جواب نداد لطف ميكنيد بگيد دقيقا كجا بايد قرار بگيره تا عمل كنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reelsj 0 ارسال شده در مهر 89 اقاي رزاقي من اين كد رو رو قالب هالي مختلف تست كردم فقط روي شارنيوز جواب داد روي بقيه تاثيري نميزاره اون رو تو تگ php گذاشتم و همونطور كه گفتم فقط روي شارنيوز درست كار كرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
reelsj 0 ارسال شده در مهر 89 اقاي رزاقي همونطور كه عرض كردم اين كد شما توي قالب شارنيوز خيلي خوب كار ميكنه در هر دوحالت چه تگ php باشه چه نباشه يعني تو بدنه تگ هاي ديگه باشه اما رو قالب تابناك عمل نميكنه من از قالب تابناك كه توي فروشگاه هست استفاده ميكنم با تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در آبان 89 با سلام برای مورد اول و دوم تو ماژولهای مدیریت میتونید هم تغییر نامش بدید و هم غیر فعال یا از قسمت حذف و نصب حذفشون کنید ! سلام دوست عزیز - میشه بگید ماژول های مدیریت کجاست ؟ که بخوام غیر فعالشون کنم ؟ مسیرشو میگم - منم به این کار احتیاج دارم ممنون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهدی بختیاری 60 ارسال شده در آبان 89 سلام دوستان از طریق این آدرس میتونید تغییر بدید http://adrss site/administrator/index.php?option=com_modules&client=1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسین هادیان 30 ارسال شده در آبان 89 سلام اگه اشتباه نکنم آقا امیر تو توضیحات قالب نسیم که تو جومینا منتشر کردن نوشته بودن که یه بسته نصبی از جوملا درست کردن که هیچ جاش اسمی از جوملا نیس البته گفته بودن هنوز تصمیم نگرفتم منتشرش کنم!! اگه لطف کنن منتشر کنن کار خیلی ها راه میفته! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضـا دولتشاهی 1 ارسال شده در آبان 89 اگر فرد مطلعی بخواهد تمام موارد را چک کند بصورت حرفه ای می توان به وجود جوملا پی برد. چون خواهی نخواهی افزونه ها و یا پیو ندهای هسته جوملا می تواند بیان کننده ماهیت سی ام اس باشد. اما کار هر فردی نیست. می توان عملا کاری کرد که حداقل در سورس صفحه اول هیچ اثری نباشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر