arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام بنده می خواهم قسمت پیوندهای سایت به شکل زیر باشد از چه افزونه ای باید استفاده کرد؟ در حال حاضر از کامپوننت خود جوملا استفاده می کنم که به این صورت نیست از دوستان و اساتید تقاضای راهنمایی دارم با سپاس http://khoozna.com/links.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. دوست عزیز شما می توانید توسط کامپوننت وب لینک خود جوملا یک سری مجموعه بسازید و داخل این مجموعه ها وب لینک هایتان را بگذارید. بعد به تعداد مجموعه هایتان ماژول ایجاد کنید و توسط هر ماژول یک مجموعه را نمایش دهید! شما برای این که ماژول هایتان هم شکلش مثل شکل بالا باشه می توانید برایش Css نویسی کنید! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در اردیبهشت 91 سپاس از توجه شما آیا افزونه خاصی برای پیوندها سراغ دارید؟ با امکانات بیشتر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. توی نت سرچ می زدید بد نبود! لیست کامپوننت های وب لینک برای جوملا شما داخل لیست بالا خودتون دمو ها را یکی یکی ببینید و به دلخواه یکی را انتخاب کنید! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
soleimani211 0 ارسال شده در آذر 91 چجوری تمام مجموعه ها رو کنار هم قرارداده تو لینک بالا؟ یعنی موقعیتهاشون رو چجوری تعریف کرده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arash2860 11 ارسال شده در آذر 91 سلام. توی نت سرچ می زدید بد نبود! لیست کامپوننت های وب لینک برای جوملا شما داخل لیست بالا خودتون دمو ها را یکی یکی ببینید و به دلخواه یکی را انتخاب کنید! یا علی بنده معمولا قبل از مطرح کردن سوال در جوملا جهانی می گردمشما از لینکی که دادید یکی از افزونه هایی که شبیه به لینکی که بنده معرفی کردم باشه رو نام ببرید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر