padidehco 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خدمت همه جوملایی های عزیز من با فتوشاپ یک صفحه لوگین برای مدیریت طراحی کردم و ان را به اچ تی ام ال تبدیل کردم حالا از دوستانی که می تونند این قالب لوگین را جوملا تبدیل کنند دعوت به عمل می اورم و از آن ها درخواست می کنم تا این کار مفید را انجام دهند و در همین تاپیک بزارن تا دوستان دیگه بتونند به صورت رایگان از آن استفاده کنند پیشاپیش از همه دوستان که من را می خواهند یاری کنند تشکر می کنم :thankyou: http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13372363881.zip این هم لینک دانلود این هم یک عکس از محیط صفحه 1 واکنش ها : web developer نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام. به دوست عزیز ، طرح خوبی است ولی باید روی یک قالب مدیریتی پیاده سازی شود. من برای جوملا 1.5 دیگه این کار را نمی کنم ولی روی قالب پیش فرض جوملا 2.5 این صفحه را پیاده سازی می کنم و بزودی قالب مدیریتی جدید را در یک تاپیک جدید برای جوملا 2.5 منتشر می کنم و لینکش را در همین تاپیک می گذارم. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در خرداد 91 سلام. این صفحه برای صفحه لاگین قالب bluestork جوملا پیاده سازی و منتشر شد. بفرمایید موفق باشید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر