MehryarS 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان خسته نباشید من یک افزونه ی دارم که کارش اسلاید اخبار هست. شیوه کارش به این شکل هست که وقتی روی Thumbnail کلیک می کنیم خبر رو بصورت بزرگتر نشون میده. حالا من می خوام این عمل در زمانی که موس روی Thumbnail قرار می گیره اتفاق بیافته... برای توضیح بیشتر لینک وب سایت رو قرار میدم... www.customsnews.net حالا اگر ممکن هست من رو راهنمایی کنید که در کدوم فایل باید تغییرات ایجاد کنم اگر لازم هست کد فایل جاوا رو قرار بدم تا بهتر راهنمایی کنین... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام برای این کار بهترین کار این است که از یک ماژول استفاده کنید که از اول این مورد رو داشته باشه (تنظیمات) و راحت ... ولی برای این کار باید خاصیت کلیک رو به hover تغییر بدین زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 اما متاسفانه نمیتونم ماژول رو عوض کنم امکاناتی که این ماژول داره برام مهم هست... نمی دونم دنبال چه دستوری باید بگردم و داخل کدوم فایل هست... میشه راهنماییم کنین؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
misagh01 1 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام اگر ميتونيد افزونه را قرار دهيد يا پ.خ كنيد تا بررسي شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
padidehco 9 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان خسته نباشید من یک افزونه ی دارم که کارش اسلاید اخبار هست. شیوه کارش به این شکل هست که وقتی روی Thumbnail کلیک می کنیم خبر رو بصورت بزرگتر نشون میده. حالا من می خوام این عمل در زمانی که موس روی Thumbnail قرار می گیره اتفاق بیافته... برای توضیح بیشتر لینک وب سایت رو قرار میدم... www.customsnews.net حالا اگر ممکن هست من رو راهنمایی کنید که در کدوم فایل باید تغییرات ایجاد کنم اگر لازم هست کد فایل جاوا رو قرار بدم تا بهتر راهنمایی کنین... :thankyou: سلام دوست من اگه می شه اسم این ماژولی را که در سایتت قرار دادی بگی یا لینک دانلودش را بزاری خیلی ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MehryarS 2 ارسال شده در اردیبهشت 91 دوستان خسته نباشید من یک افزونه ی دارم که کارش اسلاید اخبار هست. شیوه کارش به این شکل هست که وقتی روی Thumbnail کلیک می کنیم خبر رو بصورت بزرگتر نشون میده. حالا من می خوام این عمل در زمانی که موس روی Thumbnail قرار می گیره اتفاق بیافته... برای توضیح بیشتر لینک وب سایت رو قرار میدم... www.customsnews.net حالا اگر ممکن هست من رو راهنمایی کنید که در کدوم فایل باید تغییرات ایجاد کنم اگر لازم هست کد فایل جاوا رو قرار بدم تا بهتر راهنمایی کنین... :thankyou: سلام دوست من اگه می شه اسم این ماژولی را که در سایتت قرار دادی بگی یا لینک دانلودش را بزاری خیلی ممنون می شم دوست عزیز ماژول تجاری هست و بر خلاف قوانین هست... متاسفم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر