stwo2012 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خواهشا کمک کنید من ماژول thumbsup رو نصب کردم فقط یه مشکل دارم اینه که مطلب عنوان مطلب رو کنار عکس نشون میده مثل عکس زیر اما من میخام عنوان مطلب رو بالای عکس نشون بده کسی هست کمک کنه اینم فایل اصلی php http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13371829221.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام خواهشا کمک کنید من ماژول thumbsup رو نصب کردم فقط یه مشکل دارم اینه که مطلب عنوان مطلب رو کنار عکس نشون میده مثل عکس زیر اما من میخام عنوان مطلب رو بالای عکس نشون بده کسی هست کمک کنه اینم فایل اصلی php http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13371829221.zip باسلام دوست عزیز لطفاً دموی آنلاین قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام دوست عزیز لطفا از بکار بردن عنوان های این چنینی خودداری کنید این عنوانی که بکار بردید مناسب نیست و خلاف قوانین هست. دموی آنلاین سایت را ارائه دهید تا بهتر بشود شما را راهنمایی کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در اردیبهشت 91 سلام از گلوبال نیوز استفاده کنید. امکان چینش اجزای خبر به دلخواه در گلوبال نیوز وجود دارد. یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 گلوبال نیوز تصاویر بندانگشتی نمیسازه دموی تصویری هم که دادم لطف می کنید کمک کنید اینم دموی انلاین http://www.iau-k.ir/ لطف کنید کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در اردیبهشت 91 با سلام ابتدا فایل css افزونه تون رو باز کنید : modules/mod_thumbsup/mod_thumbsup.css.php یا modules/mod_thumbsup/mod_thumbsup.css کد زیر را پیدا کنید .thumbsup-title { font-family: Times New Roman; font-size: 13px; font-weight: bold; line-height: 200%; text-align: right; text-decoration: none; } خط زیر را به کد بالا اضافه کنید margin: -20px -105px 0 0; حالا کد زیر را پیدا کنید .thumbsup-image img { background: none repeat scroll 0 0 #F1F1F1; border: 1px solid #CCCCCC; font-weight: bold; margin-right: 4px; margin-top: -1px; padding: 4px; } در کد بالا مقدار margin-top را از 1px- به 14px تغییر دهید فکر کنم همونطوری بشه که میخواستید سوال دیگه ای هم بود در خدمتم موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
stwo2012 0 ارسال شده در اردیبهشت 91 آقا دمت گگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگرم درست شد خیلی مردی، مــــــــــــــــــــــــــرد :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آبان 92 سلام دوستان من ماژول thumbsup نصب کردم تو لوکال هاست و جالبه که وقتی از عکس های پیش فرض خود جوملا استفاده می کنم این عکسا رو نشون میده اما از عکس هایی که خودم آپلود میکنم هیچی نشون نمیده!!!! همین ماژولو تو سایت خودم که امتحان میکنم دیگه هیچ عکسی حتی اونایی که مال خود جوملا هست رو هم نشون نمیده!!! میشه لطفا راهنمایی بفرمایین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام با مرورگر دیگری هم تست کنید مطمئن شوید که GD Library روی هاستتون فعال باشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آذر 92 با تشکر از آقای صفر علی میشه لطفا بگید GD Library چیه؟ خودم باید نصب کنم یا مدیر هاست ممنون میشم پاسخ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آذر 92 با سلام از منوی راهنما گزینه اطلاعات سیستم رو انتخاب کنید و به سربرگ اطلاعات PHP بروید تو این قسمت GD Support رو پیدا کنید و ببینید enabled هست یا نه . همچنین چند خط پایینترش فرمتهای مختلف تصاویر هم مشخصند که ممکنه اونها هم غیرفعال باشند اگر فعال نبودند ، به ادمین سرورتون بگید تا براتون فعال کنند البته این مورد روی اکثر هاستها فعال هست منتهی ممکنه روی هاست شما غیرفعال باشه موفق و پیروز باشید یا حق 1 واکنش ها : روناتا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
روناتا 6 ارسال شده در آذر 92 (ویرایش شده) ازتون ممنونم آقای صفرعلی ویرایش شده آذر 92 توسط مصطفی صفرعلی خواهش میکنم . فقط خواهشا" بعد از این داخل پست تشکر نکنید چون اسپم محسوب میشه :) 1 واکنش ها : مصطفی صفرعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر